Twentse Bunkerkaas

Verkrijgbaar bij Renata -beleef het verschil- en de Zuivelhoeve Nijverdal

Twentse Bunkerkaas

Verkrijgbaar bij Renata -beleef het verschil- en de Zuivelhoeve Nijverdal

De Twentse Bunkerkaas wordt gerijpt in onze eigen gemeente. In de bunkers in Daarle heerst een perfecte omstandigheid voor het rijpen van kaas. Door de uitstekende isolatie is de luchtvochtigheid constant en is het er altijd zo’n 15 graden.

Het is echt een kaas op zich. Met een onderscheidende smaak. Na 25 weken rijping is die smaak op zijn best: vol en romig, met een pikante en nootachtige ondertoon. Het unieke karakter van de kaas wordt onderstreept door z’n opvallende verschijning: in plaats van een etiket en banderol is het logo ingedrukt in de zij- en bovenkant van de kaas. Het geeft een stoere en ambachtelijke uitstraling die je mag verwachten van een kaas met zo’n herkomst.