StrongSisterRun

Mud, Love & Hippinez

locatie
Evenementenweide, Nijverdal

Op zaterdag 2 september 2017 zal de StrongSisterRun in Hellendoorn weer plaatsvinden. Het thema van dit jaar is: Mud, Love & Hippinez! De ‘girls only obstaclerun’ biedt een compleet verzorgd programma voor de StrongSisters.

Ben jij ook zo’n iemand die gek is op nieuwe en unieke dingen? Ben je er als de kippen bij als het gaat om trends, mode en lifestyle? Houd je van sporten, maar ook van een drankje en een lekker hapje op z’n tijd? Gaat er bij jou ook niets boven leuke dingen doen met je vriendinnen? Doe dan op 2 september 2017 mee aan de StrongSisterRun in Hellendoorn!

We durven gerust te zeggen dat de Fisherman’s Friend StrongmanRun de ‘Moeder der Obstacleruns’ is. Een uniek event dankzij de bijzondere omgeving waarin de runs plaatsvinden. Het parcours in Hellendoorn gaat dwars door de bossen, kleine meertjes en over de prachtige heuvels van de Sallandse Heuvelrug. Een echte, ruwe urban-run met overal langs het parcours rijen publiek.

Informatie StrongSisterRun Hellendoorn
Datum: 2 september 2017
Start: 10.00 uur

  • 7 KM super gaaf parcours
  • Vette obstakels, lekker uitdagen. Met verkwikkende modderbaden;
  • Het gaat niet om de tijd maar om de fun.

Adres Start/Finish Area is:
Evenementenweide, Nijverdal

Douchen
Je kunt je na afloop warm douchen. Er zijn douches en kleedkamers voor dames en heren.

Uitslagen
De uitslagen van de run worden zo snel mogelijk na het evenement bekend gemaakt. De uitslagen zijn te vinden op deze website.

Voor je fans
Er zijn Hotspots waar meerdere obstakels overwonnen moeten worden en waar faciliteiten zijn voor het vele publiek. Op elke Hotspot is een dj of livemuziek. Op een aantal hotspots is eten en drinken en vermaak voor de kids.

Er is een speciale StrongmanRun app, deze is te downloaden in de app store. Je fans kunnen je volgen via de tracker in deze app. Er zijn verschillende punten op het parcours waar passages van StrongmanRunners gemeten worden. Via de tracker app kun je zo gevolgd worden en kunnen je fans je terugvinden op het parcours om je aan te moedigen.

Voor meer informatie kun je ook kijken op onze speciale pagina die je kan vinden op onze website