Fishermans Friends Strongmanrun 2017!

De moeder der Obstacleruns

prijs
€ 67,00

Het is weer zover! Na alle voorbereidingen is het weer tijd voor de Fisherman's Friend StrongmanRun van 2017!

De ‘moeder der Obstacleruns’: dat is de Fisherman’s Friend StrongmanRun! start 3 september 2017 samen met een heleboel runners aan een uniek en gevarieerd parcours door de bossen en over de heuvels van de Sallandse heuvelrug en het Reggedal. 21 loodzware, maar geweldig mooie kilometers met meer dan 40 uitdagende en unieke obstakels.

Meedoen aan de StrongmanRun in Hellendoorn vraagt doorzettingsvermogen, maar met een goede voorbereiding is het mogelijk! Of je nu meedoet voor een snelle tijd, voor een unieke ervaring of een snelle tijd: de StrongmanRun levert je hoe dan ook een unieke ervaring op.

Informatie StrongmanRun Hellendoorn
Datum: 3 september 2017
Start: 12:30 uur

  • 21 fantastisch mooie kilometers door de natuur, maar ook dwars door de winkelstraat van de gemeente Hellendoorn
  • Meer dan 40 unieke obstakels met loads of mud, water, fun!
  • Een uniek parcours dankzij haar verschillende ondergronden (water, zand en modder), natuurlijke obstakels en een bijzondere omgeving van bossen en heuvels in het Reggedal
  • Met heel veel publiek langs het parcours

Tijden
De start van StrongmanRun ‘the Original’ (21 km) is om 12.30 uur. De parkeerterreinen en de Start/Finish Area zijn geopend vanaf 9.30 uur.

Adres Start/Finish Area is:
Evenementenweide, Nijverdal

Startbewijs
Op de wedstrijddag staan we vanaf 9.30 uur in de Runners Area, naast de Start/Finish Area, voor je klaar. Alleen met een geldig e-ticket, geprint of op je smartphone, krijg je een enkelchip waarmee je mee kunt doen aan de run.

T-shirt besteld via het inschrijfformulier?
De bestelde shirts kun je met je e-ticket ophalen bij de T-shirt pick-up.

Tijdsregistratie
Je krijgt van ons een gratis eenmalige tijdsregistratiechip van Mysports. Die maak je vast om je enkel. Deze tijdsregistratiechip activeert ook de opnames van je persoonlijke finishfoto. Deze foto is na afloop gratis te downloaden vanaf de StrongmanRun website.

Verzorging onderweg
Onderweg zijn er 3 verzorgingsposten waar je Sportvoedingwebshop Isodrink, water en fruit kunt krijgen.

Douchen
Je kunt je na afloop warm douchen. Er zijn douches en kleedkamers voor dames en heren.

Uitslagen
De uitslagen van de run worden zo snel mogelijk na het evenement bekend gemaakt. De uitslagen zijn te vinden op deze site.

Voor je fans
Er zijn Hotspots waar meerdere obstakels overwonnen moeten worden en waar faciliteiten zijn voor het vele publiek. Op elke Hotspot is een dj of livemuziek. Op een aantal hotspots is eten en drinken en vermaak voor de kids.

Er is een speciale StrongmanRun app, deze is te downloaden in de app store. Je fans kunnen je volgen via de tracker in deze app. Er zijn verschillende punten op het parcours waar passages van StrongmanRunners gemeten worden. Via de tracker app kun je zo gevolgd worden en kunnen je fans je terugvinden op het parcours om je aan te moedigen.

Voor meer informatie kun je kijken op de special pagina die je kan vinden op onze website .