Rocketman

Muziekfilm

prijs
€ 7,50
locatie
Cultuurcentrum Herberg de PolDiepenheim

Herberg de pol organiseert op woensdag 20 november een film avond. De biografische muziekfilm rocketman kwam uit op 30 mei 2019.

De film Rocketman vertelt het waargebeurde verhaal van de legendarische artiest Elton John in het begin van zijn muziekcarrière. Reginald Dwight is een talentvolle zanger en pianist, onder de artiestennaam Elton John groeit hij uit tot een flamboyante wereldster.

Acteur Taron Egerton vertolkt op grandioze wijze de Britse muzieklegende Elton John. De man die op jonge leeftijd zijn talent ontdekt; hij speelt piano, schrijft en zingt zijn eigen liedjes. Beginnend in cafés in de buurt, volgt een samenwerking met Bernie Taupin en groeit hij uit tot een wereldster. Hij presenteert zichzelf in extravagante outfits en een enorme kekke brillencollectie. Zo groeit hij uit tot één van de meest iconische artiesten uit de popcultuur. Ondanks zijn succes worstelt hij ook met depressies, druggebruik en het aanvaarden van zijn seksuele geaardheid.

Zowel de grootse, swingende concerten als de schrijnende dieptepunten uit zijn carrière komen voorbij. Bestel je kaartjes à € 7,50 op herbergdepol.nl of aan de kassa en kom genieten van een heerlijke filmavond.