Liedjes in de Herberg

prijs
gratis
locatie
Cultuurcentrum Herberg de PolDiepenheim

Herberg de Pol organiseert elke tweede zondag van de maand Liedjes in de Herberg. Hiermee wordt een podium geboden aan beginnende, talentvolle musici.

De tweede sessie van Liedjes in de Herberg van dit seizoen presenteert een verrassende combinatie van singer-songwriters. In het café van Herberg de Pol spelen zondagmiddag 10 november de 22-jarige Laura Auer-Grumbach, artiestennaam: Lauringer, en de 60-jarige Roland Verstappen. Met een jong, aanstormend talent en een – zoals hij zelf zegt – oude rot in het vak, belooft het een muzikaal interessante middag te worden.

Lauringer
Ze combineert de authenticiteit van een huisgemaakte singer-songwriter met de toegankelijkheid van popmuziek. De van oorsprong Oostenrijkse zangeres zingt over dromerige ontmoetingen en melancholische momenten. Haar nieuwste single kwam vorige maand uit: Pen Friends, beluister het online om alvast in de stemming te komen.

Roland Verstappen
“OVEREIND” heet het nieuwste album van Roland Verstappen dat dit jaar uitkwam; een weloverwogen naam om de luisteraars te laten weten dat hij na 35 jaar ervaring in de muziek nog steeds overeind staat. Hij speelde op festivals, op televisie en in diverse grote theaters, maar zondag 10 november zingt en speelt hij in de intieme setting van Herberg de Pol.

De livemuziek van Liedjes in de Herberg klinkt iedere tweede zondag van de maand vanaf 16.00 uur in het sfeervolle café van Herberg de Pol en is altijd gratis te bezoeken.

Foto Lauringer: Jenny Schäfer