Agenda

Twente Wild Tour 2018

Verrassend culinair evenement in Twente, waarbij Twentenaren en toeristen twee maanden lang kunnen genieten van mooie wild activiteiten en tongstrelende Twentse herfstheerlijkheden door heel Twente.

Intocht Sinterklaas in Rijssen

Locatie
Centrum Rijssen

Op de dag dat Sinterklaas in Nederland voet aan wal zet, komt hij ook naar Rijssen. Hij komt niet alleen. Bijna 50 Pieten komen samen met Sinterklaas naar het centrum. Dat is hard nodig om alle schoenen van die lieve kinderen uit Rijssen gevuld te krijgen.

Zaterdagmarkt Rijssen

Aanvang
Locatie
Elsenerstraat, Kerkstraat, Schild, Rijssen

Iedere zaterdag, de gehele dag, is er een markt in het centrum. Voornamelijk consumptiemarkt met een grote diversiteit.

Engbertsdijksvenen - Werk in Uitvoering!

Aanvang
Locatie
vertrek vanaf het Manitobaplein, Vriezenveen

Op deze ochtendwandeling in de Engbertsdijksvenen willen we ook gaan kijken welke werkzaamheden al uitgevoerd worden.Advies: warme kleding en zorg voor waterdicht schoeisel

Werken in het Zandstuvebos

IVN Den Ham-Vroomshoop

Aanvang
Locatie
Grill- en Partycentrum De Zandstuve, Den Ham

Iedereen die het Zandstuvebos een warm hart toedraagt en lekker buiten de handen uit de mouwen wil steken is welkom.Start om 9.30 uur bij Partycentrum De Zandstuve.

Wandelarrangement "Het loopt in de soep"

Aanvang
Locatie
Twenterand Tourist Info, Den Ham

Deze gevarieerde wandeltocht van ongeveer 10 (of 7) kilometer voert door het mooie buitengebied van Den Ham naar het eindpunt; Eetcafé ’n Esch voor heerlijke snert of bonensoep met roggebrood en spek.

Fietsarrangement "Frietje Malle Pietje"

Aanvang
Locatie
Twenterand Tourist Info, Den Ham

Maak kennis met deze prachtige fietsroute “Vroomshoopse Zwerftocht” van goed 50 kilometer. Voor boekingen en informatie: maandag t/m zaterdag bij Twenterand Tourist Info, Grotestraat 4 te Den Ham. Tel. 0546-671778, of www.puurtwenterand.nl

Winterfair op Zorgboerderij De Borkeld

Aanvang
Locatie
Zorgboerderij De Borkeld

Op zorgboerderij De Borkeld wordt op 15, 16 en 17 november wederom een groots opgezette winterfair gehouden. Een winterfair voor jong en oud, een ontmoetingsplaats voor het hele gezin in ontspannen sferen, waarbij gezelligheid voorop staat.

Expositie herfstfoto's Mini Kerskes

Aanvang
Locatie
Bibliotheek Vriezenveen, Vriezenveen

De herfst tovert de natuur om in een overweldigende kleurenpracht. Te bekijken tot 30 november tijdens de openingsuren van de bibliotheek.

Living Colors

tentoonstelling Museum No Hero

Aanvang
Locatie
Museum No Hero, Delden

De tentoonstelling Living Colors, toont werken van o.a. Frank Stella, Bernard Frize en Louise Nevelson. Sommige schilderijen zou je wel willen aanraken, zo spannend is het materiaal waarvan ze gemaakt zijn.

Outside

tentoonstelling Museum No Hero

Aanvang
Locatie
Museum No Hero, Delden

De tentoonstelling Outside geeft een beeld van de (internationale) belangstelling voor de Haagse School en de ontwikkeling van deze stroming in binnen- en buitenland.

Ich bin ein Berliner

Eerste tentoonstelling Museum No Hero

Aanvang
Locatie
Museum No Hero, Delden

De tentoonstelling Ich Bin ein Berliner, die tegelijk is geopend met het nieuwe Museum No Hero, toont kunst uit de Duitse hoofdstad uit de periode ca. 1977-2017.

Flow into Form

Aanvang
Locatie
Drawing Centre Diepenheim, Diepenheim

Flow into Form gaat uit van de gedachte van de filosoof Heraclitus dat de wereld altijd in flow, beweging is. Dar was statisch lijkt, is tevens dynamisch. Alles veranderd voortdurend, en niet is blijvend.