Agenda

Beemd- en Bergtoer

Mountainbike tocht door o.a. Beuseberg en Holterberg

Locatie
Camping de Holterberg, Holten

Wielervereniging Holten opent het nieuwe jaar zoals gebruikelijk met de organisatie van de Beemd- en Bergtoer. Op zondag 5 januari 2020 staat deze heuvelachtige veldtoertocht wederom op het programma.

Jan Bruinink

Expositie

Vanaf 10 december 2019 tot en met maandag 9 maart 2020 is de expositie van Jan Bruinink te bezichtigen in de Stoevelaar.

Winterwandeltocht

Tempo

Aanvang
Locatie
Herberg de Pot, Markelo

Wandelen is goed voor je! Wandelvereniging Tempo organiseert ook deze winter weer verschillende tochten in de Hof.

Drie Koningen Winterwandeling

Volgens oude traditie

Aanvang
Locatie
Landgoedwinkel | Bezoekerscentrum Twickel, Ambt Delden

Ontmoet de Drie Koningen tijdens deze unieke wandeling over het prachtige landgoed Twickel in Delden. Er is keuze uit een tocht van 5 of 8 km.

Schaatsbaan Nijverdal

Aanvang
Locatie
Henri Dunantplein, Nijverdal

Schaatsbaan Nijverdal staat voor pure gezelligheid tijdens de eindejaarsperiode. Meer dan vier weken lang beleef je warme winteractiviteiten in het centrum van ons dorp.

Yves & Catherine

Une histoire d' amour

Aanvang
Locatie
Museum No Hero, Delden

Museum No Hero heeft op een veiling bij Christie's Parijs 30 ontwerpen van couturier Yves Saint Laurent voor Catherine Deneuve verworven. De avondjaponnen, pakjes, jassen en jurken van de legendarische actrice, gedragen tijdens festivals, gala's en prijsuitreikingen.

Apollo Nieuwjaarsconcert

Aanvang
Locatie
De Reggehof, Goor

Apollo start weer een muzikaal jaar met het traditionele nieuwjaarsconcert. Het harmonieorkest Apollo speelt een licht programma met Weense accenten.

Unhide All

Herfsttentoonstelling

Aanvang
Locatie
Kunstvereniging Diepenheim, Diepenheim

Op zaterdag 21 september wordt met trots de eerste solotentoonstelling gepresenteerd. Vanaf zondag 22 september is de herfsttentoonstelling van Gerbrand Burger te zien bij Kunstvereniging Diepenheim. Laat je onderdompelen in de werken van Unhide All en de rijkdom van zijn speelse en verleidelijke werk te ontdekken.

Embodied Lines

Herfsttentoonstelling

Aanvang
Locatie
Drawing Centre Diepenheim, Diepenheim

Op zaterdag 21 september wordt de internationale tentoonstelling geopend en vanaf 22 september te bezichtigen. Embodied Lines is een experimentele groepstentoonstelling met onder meer in situ gemaakte muurtekeningen, installaties en performances, die uitnodigen tot zowel introspectie als interactie.

Een boswachter om op te eten

Knutselen

Aanvang
Locatie
Buitencentrum Sallandse Heuvelrug, Nijverdal

Kom gezellig knutselen bij Buitencentrum Sallandse Heuvelrug op donderdag 2 januari of zondag 5 januari!

Frozen 2

Aanvang
Locatie
ZINema, Nijverdal

Waarom werd Elsa geboren met magische krachten? Het antwoord roept haar en bedreigt haar koninkrijk.

Midwinterhoornwandeling op De Sprengenberg

Aanvang
Locatie
Informatieschuur Erve de Pas, Haarle (Hellendoorn)

Maak een frisse nieuwjaarswandeling met sfeervolle midwinterhoornklanken op de achtergrond. De Haarlese Midwinterhoorngroep sluit op zondag 5 januari het blaasseizoen af op De Sprengenberg.

Nieuwjaarsreceptie

Kunstvereniging Diepenheim

Aanvang
Locatie
Kunstvereniging Diepenheim, Diepenheim

Kunstvereniging Diepenheim viert in 2020 haar 30-jarig jubileum. Dit wordt ingeluid met een nieuwjaarsreceptie op zondagmiddag 5 januari vanaf 16 uur. Je bent van harte welkom om gezamenlijk te proosten op het jubileumjaar waarvoor mooie plannen op de agenda staan.

Huisvrouwen Bestaan Niet 2

Aanvang
Locatie
ZINema, Nijverdal

In Huisvrouwen Bestaan Niet deel 2 worstelen onze drie vrouwen vloekend, lachend en elkaar de waarheid vertellend, ieder met hun eigen fase van het moederschap en het effect daarvan op hun leven.