Agenda

Botje bij Botje

Uilenballen pluizen en uilenmasker maken

Locatie
Natuurmuseum Holterberg, Holten

Vandaag staat Natuurmuseum Holterberg in het teken van uilen. Kids kunnen braakballen pluizen en uilenmaskers maken.

Workshop pouring

Acrylverf gieten

Locatie
Galerie Yvonne de Wit . Art, Holten

Dagelijks geeft kunstenaar Yvonne de Wit een workshop pouring in haar eigen atelier of schildertuin. Pouring kan iedereen en ervaring is niet nodig.

Haarlerbergloop

Loopwedstrijd over de Haarler Enk en door de bossen en heidevelden in en om Haarle

Aanvang
Locatie
Molenweg, nabij dorpshuis Cultura

De Stichting Jeugdraad Haarle prijst zich gelukkig de Haarlerbergloop te kunnen organiseren. Dankzij een groot aantal vrijwilligers en diverse grondeigenaren op en bij de Sallandse Heuvelrug, wordt weer een uitdagend hardloopevenement aangeboden.

4e Editie Filmfestival Alleman

inclusief lunch

Aanvang
Locatie
De Reggehof, Goor

Op zondag 10 november vindt de vierde editie van het sfeervolle Filmfestival van Filmhuis Alleman plaats in de grote zaal van de Reggehof!

Yves & Catherine

Une histoire d' amour

Aanvang
Locatie
Museum No Hero, Delden

Museum No Hero heeft op een veiling bij Christie's Parijs 30 ontwerpen van couturier Yves Saint Laurent voor Catherine Deneuve verworven. De avondjaponnen, pakjes, jassen en jurken van de legendarische actrice, gedragen tijdens festivals, gala's en prijsuitreikingen.

Proef Markelo

Uitverkocht

Aanvang
Locatie
Diverse locaties, Markelo

Laat je verrassen door deze culinaire tocht door Markelo, waarbij je bij de deelnemende restaurants gastvrij wordt ontvangen met een heerlijke amuse en een bijpassend glas wijn.

Luitgard Schultz

Tentoonstelling

Aanvang
Locatie
Galerie Àlafran, Diepenheim

Van 1 oktober t/m eind november 2019 is er een overzichttentoonstelling te bezichtigen in Galerie Álafran met hudige en nieuwe kunstenaars.

Embodied Lines

Herfsttentoonstelling

Aanvang
Locatie
Drawing Centre Diepenheim, Diepenheim

Op zaterdag 21 september wordt de internationale tentoonstelling geopend en vanaf 22 september te bezichtigen. Embodied Lines is een experimentele groepstentoonstelling met onder meer in situ gemaakte muurtekeningen, installaties en performances, die uitnodigen tot zowel introspectie als interactie.

Unhide All

Herfsttentoonstelling

Aanvang
Locatie
Kunstvereniging Diepenheim, Diepenheim

Op zaterdag 21 september wordt met trots de eerste solotentoonstelling gepresenteerd. Vanaf zondag 22 september is de herfsttentoonstelling van Gerbrand Burger te zien bij Kunstvereniging Diepenheim. Laat je onderdompelen in de werken van Unhide All en de rijkdom van zijn speelse en verleidelijke werk te ontdekken.

Shaun het schaap: Het Ruimteschaap

Aanvang
Locatie
ZINema, Nijverdal

Shaun het Schaap is terug en er is een nieuwe buitenaardse gast op de boerderij. Maak kennis met Lu-La, ze is een kleine dondersteen, nieuwsgierig, maar vooral verdwaald.

Het kleine meisje van meneer Linn

muzikaal verhaaltheater

Aanvang
Locatie
Cultureel Centrum Het Beaufort, Markelo

Op 3 november 2019 komt Thea Rijsewijk naar het Beaufort. Een muzikaal verhalenverteller over het verhaal van het kleine meisje van meneer Linn.

Liedjes in de Herberg

Aanvang
Locatie
Cultuurcentrum Herberg de Pol, Diepenheim

Herberg de Pol organiseert elke tweede zondag van de maand Liedjes in de Herberg. Hiermee wordt een podium geboden aan beginnende, talentvolle musici.

Everest: De jonge Yeti

Aanvang
Locatie
ZINema, Nijverdal

Met Everest: De Jonge Yeti nemen DreamWorks Animation en Pearl Studio je mee op een episch avontuur dat zich over meer dan 3000 kilometer uitstrekt, van de straten van Shanghai tot aan de adembenemende sneeuwlandschappen van de Himalaya.

Wat is dan liefde

Aanvang
Locatie
ZINema, Nijverdal

In Wat Is Dan Liefde krijgt echtscheidingsadvocaat Cato (Elise Schaap) de kans om partner te worden bij een commercieel kantoor waar behoefte is aan verandering.