Agenda

Bloemendal ATB tocht

Locatie
Sportpark de Koerbelt, Rijssen

Doe mee met deze pittige ATB tocht door de bossen in de omgeving van Rijssen, waarbij U kunt kiezen uit de afstanden van 30 en 50 km.

Zaterdagmarkt Rijssen

Aanvang
Locatie
Elsenerstraat, Kerkstraat, Schild, Rijssen

Iedere zaterdag, de gehele dag, is er een markt in het centrum. Voornamelijk consumptiemarkt met een grote diversiteit.

Werken in het Zandstuvebos

Aanvang
Locatie
Zandstuvebos, Den Ham

Iedereen die het Zandstuvebos een warm hart toedraagt en lekker buiten de handen uit de mouwen wil steken is welkom. Start om 9.30 uur bij Partycentrum De Zandstuve. Meer info Ria Flierman 0546-672971 of 06-30010153 en via harimabra@gmail.com

Seizoensfoto's Mini Kerskes

Aanvang
Locatie
Bibliotheek Vriezenveen, Vriezenveen

De winterfoto's van Mini Kerskes zijn tijdens de openingsuren van de Bibliotheek Vriezenveen te bewonderen t/m 28 februari.

Fietsarrangement "Frietje Malle Pietje"

Aanvang
Locatie
Twenterand Tourist Info, Den Ham

Maak kennis met deze prachtige fietsroute “Vroomshoopse Zwerftocht” van goed 50 kilometer. Voor boekingen en informatie: Twenterand Tourist Info, Grotestraat 4 te Den Ham. Tel. 0546-671778, of info@puurtwenterand.nl

Living Colors

tentoonstelling Museum No Hero

Aanvang
Locatie
Museum No Hero, Delden

De tentoonstelling Living Colors, toont werken van o.a. Frank Stella, Bernard Frize en Louise Nevelson. Sommige schilderijen zou je wel willen aanraken, zo spannend is het materiaal waarvan ze gemaakt zijn.

Ich bin ein Berliner

Eerste tentoonstelling Museum No Hero

Aanvang
Locatie
Museum No Hero, Delden

De tentoonstelling Ich Bin ein Berliner, die tegelijk is geopend met het nieuwe Museum No Hero, toont kunst uit de Duitse hoofdstad uit de periode ca. 1977-2017.

De Nagelhoutreis van Jan Brugge

Aanvang
Locatie
Kulturhus Holten, Holten

De werken variërend van forse Siberisch krijt tekeningen tot gouaches en aquarellen, geven de bezoeker een goed beeld van deze reis.

Naakt in de Kunst - #Metoo?

Aanvang
Locatie
Museum No Hero, Delden

Museum No Hero toont 14 schilderijen en drie sculpturen rondom het thema Naakt in de Kunst. De kunstvoorwerpen komen uit China, Frankrijk en Nederland, alle uit de collectie van de No Hero Foundation. Zijn gemaakt tussen 1896 en 2008.

Nieuwjaarsconcert CMK Vroomshoop

Aanvang
Locatie
Ned. Herv. Kerk Den Ham, Den Ham

Kaarten €10,00 in de v.v.k. €5,00 voor kinderen t/m 12 jr. te koop bij de Readshop in Den Ham en de Bruna Vroomshoop. Reserveren kan ook per mail of telefonisch: secretariaat@cmkvroomshoop.nl, tel. 0546-642191. Aan de deur is de entree € 12,50.

Soundset in CCK2

Aanvang
Locatie
CCK2, Vriezenveen

Popmuziek uit de jaren 60-70 met natuurlijk de mogelijkheid om te dansen. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.theaterturf.nl of aan de zaal.

Paul de Munnik

Aanvang
Locatie
ZINiN Theater, Nijverdal

Na jaren van grote producties vindt Paul de Munnik het heerlijk om in een kleinere bezetting te spelen. Dicht bij de mensen. In dit tweede solo­programma etaleert Paul zijn talenten. Samen met Wouter Planteijdt, één van Neerlands beste gitaristen.

Nieuwjaarsparty in het Esbrook

Aanvang
Locatie
Buurtschapvereniging het Esbrook, Deldenerbroek

Op zaterdag 12 januari 2019 vind de nieuwjaarsparty plaats in het Esbrook met de Tribute Richie Sambora (Gitarist van Bon Jovi). Met de lekkere bluesy solo CD's van de heer Sambora maar ook zijn Bon Jovi hits komen voorbij!