Agenda

Derek Ogilvie

Babyfluisteraar

Aanvang
Locatie
De Reggehof, Goor

Derek Ogilvie is zonder enige twijfel één van de bekendste mediums in Nederland. Na 12 jaar succesvolle tv- en theatershows is Derek annex babyfluisteraar deze herfst weer live te zien op het podium.

Speciaalbierfestival

Week van de Smaak

Aanvang
Locatie
Cultuurcentrum Herberg de Pol, Diepenheim

Water, mout, hop en gist. Dat zijn de basis ingrediënten voor een biertje, maar de hoeveelheden en bereiding maken een groot verschil.

HRFSTWND 2019

met Pianoduo Blaak

Aanvang
Locatie
Parkgebouw Rijssen, Rijssen

HRFSTWND is een concertserie waarin de beste blaasmuziekensembles van Nederland zich presenteren. Harmonie Sint Jan uit Wierden en het Noord Nederlands Jeugd Orkest laten horen waarom zij in de landelijk top meespelen.

Nijverdal gaat Back to the Sixties !

Aanvang
Locatie
De Bowlingboerderij, Nijverdal

Zaterdagavond 16 november organiseert het vrijwilligerscomité Back to the Sixties Nijverdal- Hellendoorn en omstreken, opnieuw een avondje ouderwetse Rock and Roll.

Dit is Nijverdal

Aanvang
Locatie
ZINiN Theater, Nijverdal

Wie is de Nederlander? Bestaat er zoiets als dé Nederlandse volksaard? En wat zijn onze volkomen- maar vooral onvolkomenheden? Marcel van Roosmalen, Roelof de Vries en Jan Dirk van der Burg proberen in ‘Dit Is Nijverdal’ hier het antwoord op te vinden.

Queen Forever Band

Aanvang
Locatie
De Kroon, Markelo

Queen Forever is werkelijk een kopie van de echte Queen. Op zaterdag 16 november staan ze op het podium bij De Kroon in Markelo. Kom ook en schreeuw de nummers mee zoals, Bohemian Rhapsody, Don’t Stop Me Now, Innuendo en Somebody To Love! !