Agenda

Landschapsbeheer Veenschap

Aanvang
Locatie
Hazenpad, Vriezenveen

Iedereen die een handje wil helpen is welkom. Meer informatie te verkrijgen bij Herman Stevens (tel.0546-563237) of Dick Berkhof (tel.0546-573016).

Expositie Michel Wissink

Aanvang
Locatie
Kulturhus Holten, Holten

Vanaf 16 november a.s. exposeert Michel Wissink uit Wierden met natuurfoto’s in de dependance van het Kulturhus aan de Tuinstraat in Holten.

Leerlingen De Waerdenborch exposeren

Aanvang
Locatie
Kulturhus Holten, Holten

Van 19 november 2018 tot en met 23 februari 2019 exposeren leerlingen van 2 VWO van scholengemeenschap De Waerdenborch foto’s in de expositieruimte van het Kulturhus aan de Smidsbelt in Holten.

Weekmarkt Hengevelde

Aanvang
Locatie
Weekmarkt Hengevelde, Hengevelde

Elke dinsdag is er een gezellige warenmarkt in Hengevelde waar diverse kooplui vol enthousiasme hun waren aanbieden.

Fietsarrangement "Frietje Malle Pietje"

Aanvang
Locatie
Twenterand Tourist Info, Den Ham

Maak kennis met deze prachtige fietsroute “Vroomshoopse Zwerftocht” van goed 50 kilometer. Voor boekingen en informatie: Twenterand Tourist Info, Grotestraat 4 te Den Ham. Tel. 0546-671778, of info@puurtwenterand.nl

De Nagelhoutreis van Jan Brugge

Aanvang
Locatie
Kulturhus Holten, Holten

De werken variërend van forse Siberisch krijt tekeningen tot gouaches en aquarellen, geven de bezoeker een goed beeld van deze reis.

Avond over voeding

Aanvang
Locatie
Bibliotheek Vroomshoop, Vroomshoop

Diëtiste Nicole Jansen komt alles vertellen over hedendaagse voedingstrends. De toegang is gratis, maar graag van tevoren aanmelden in uw bibliotheek of per email g.vbenthem@bibliotheektwenterand.nl

De Dirigent

Aanvang
Locatie
ZINema, Nijverdal

Amerika 1926: De Nederlandse 24 jarige Antonia Brico (Christanne de Bruijn) is als kind met haar ouders (Annet Malherbe en Raymond Thiry) geëmigreerd naar Amerika.

Filmhuis Alleman: Una Mujer Fantàstica

Aanvang
Locatie
De Reggehof, Goor

In de themamaand bij de Reggehof worden er deze maand Oscarfilms geprojecteerd uit 2018. Deze film is de Oscarwinnaar voor de beste buitenlandse film. Je raakt betoverd door de hoofdrolspeelster, die haar Marina een opgekropte kracht meegeeft.