Eten & Drinken

West Twente biedt variëteit aan horecagelegenheden. Luxe eetgelegenheden wisselen zich af met bistro's, grandcafé's, goede restaurants en oergezellige bruine kroegen. Het kwalitatief hoogwaardige karakter van de horeca is voor velen een goede reden voor een bezoek aan West Twente.

 1. Bestaria `t Kokhuus

  Bestaria `t Kokhuus

  Adres
  Koestraat 4, 7447CG Hellendoorn

  Welkom bij cafetaria ‘t Kokhuus Cafetaria ’t Kokhuus is al jaren een begrip in Hellendoorn en omstreken. In 1963 zijn we begonnen in een frietkraam op de parkeerplaats tegenover onze huidige cafetaria.

 2. 't Brodshoes

  't Brodshoes

  Adres
  Bouwstraat 41, 7462AX Rijssen

  ’t Brodshoes beschikt over een stijlvol à la carte restaurant en twee stijlvolle zalen voor bruiloften, vergaderingen, verjaardagen en bedrijfsfeesten.

 3. Hof van Salland

  Hof van Salland

  Adres
  Knollenhaarweg 7, 7447PP Hellendoorn

  Op zoek naar rust, ruimte en privacy? Op Hof van Salland vindt u het beste van al die werelden. Op het ruim opgezette en groene resort vindt u luxe, stijlvolle, traditioneel gebouwde woningen in de karakteristieke Twents Saksische stijl.

 4. Melkgeitenbedrijf Veelers

  Melkgeitenbedrijf Veelers

  Adres
  Vondersweg 2, 7496PM Hengevelde

  Bij Melkgeitenbedrijf Veelers beleef en ervaar je het platteland echt! Bekijk bijvoorbeeld de geiten vanuit de bijzondere skybox. Op het bedrijf is tevens een Rustpunt gevestigd, waar men altijd iets kan drinken op het terras of in de Schöppe.

 5. Bongiorno ijs en chocolade

  Bongiorno ijs en chocolade

  Adres
  Westeinde 7, 7671 EK Vriezenveen

  De ijssalon van Vriezenveen met iedere dag meer dan 30 soorten ambachtelijk gemaakt ijs. Bovendien verkoop van een groot assortiment bonbons.

 6. B&B Hoeve de Haar Boerderijlogies

  B&B Hoeve de Haar Boerderijlogies

  Adres
  Grote Looweg 4, 7495TL Delden

  Bed en Breakfast Hoeve de Haar ligt midden in het mooie Twente, op het prachtige landgoed Twickel. Hoeve de Haar is een officiële gemeentelijke trouwlocatie.

 7. Restaurant Rijsserberg

  Restaurant Rijsserberg

  Adres
  Burg. Knottenbeltlaan 77, 7461PA Rijssen

  Fletcher Hotel-Restaurant Sallandse Heuvelrug beschikt over een culinair restaurant genaamd Rijsserberg. U vindt hier een uitgebreide menukaart met gerechten geïnspireerd door de Franse keuken met invloeden uit de Sallandse streek.

 8. Landgoed Hotel & Restaurant Carelshaven

  Landgoed Hotel & Restaurant Carelshaven ***

  Adres
  Hengelosestraat 30, 7491BR Delden

  Te midden van het prachtige landgoed Twickel, ligt het statige Landgoed Hotel & Restaurant Carelshaven. Carelshaven is de ideale plek om heerlijk te overnachten, culinair te dineren, ontspannen te vergaderen of voor een unieke bruiloft of feest.

 9. Bungalowpark De Tolplas

  Bungalowpark De Tolplas

  Adres
  Hexelseweg 80, 7645AM Hoge Hexel

  Een uniek vakantiepark met groepsaccommodaties en luxe chalets aan het water in een uniek deel van Twente op de grens met Salland!

 10. De Wilgenweard

  De Wilgenweard

  Adres
  Sportlaan 6, 7443RA Nijverdal

  Uitdagende uitjes, feesten, zakelijke arrangementen en trainingskampen op een unieke locatie! Voor groepen van 2-350 personen