Bistro de Oale Sté

Adres
Holterweg 116, 7441DK Nijverdal

Bistro de Oale Sté

"De Oale Stè" ofwel "de oude stek" is een goede naam voor deze oude boerderij. De boerderij is ontstaan rond 1800. Generatie op generatie is de boerderij al in bezit van de familie Hoekjen. Tot 1978 is het ook altijd het woonhuis van de familie geweest.

Bistro de Oale Stè is prachtig gelegen aan het Nationale Park Sallandse Heuvelrug. Het gebied de Sallandse Heuvelrug is vooral bekend door de weidse en on-Nederlandse vergezichten, die te danken zijn aan de Sallandse "bergen": de Holterberg, waar in 1625 nog op wolven werd gejaagd; de Noetselerberg, waar in de vorige eeuw de goudkoorts uitbrak omdat er stofgoud was gevonden en natuurlijk de Haarlerberg, waar de zeldzame korhoenders nog altijd baltsen.

Bistro de Oale Stè is vanwege de mooie ligging het perfecte vertrekpunt om een mooie wandel of fietstocht te maken. En daarna lekker bij te komen in onze bistro of lekker in de zon op het terras. U kunt bij ons terecht voor koffie met een heerlijke appelpunt, broodjes, soepen, pannenkoeken en plate-gerechten. Ook aan de kinderen is gedacht, wij beschikken over een mooie binnen en buitenspeeltuin waar de kinderen lekker kunnen spelen!

Geniet van de typische Twentse Gastvrijheid aan de Sallandse Heuvelrug! Terwijl papa en mama lekker bij de Bistro eten of even gezellig wat drinken op het grote, gezellige, terras vermaken de kinderen zich in de binnenspeeltuin, en buitenspeeltuin met grote air-trampoline. Ga voetballen op het pannaveld of doe actief mee met de interactieve Sona. Vanaf het terras heb je uitzicht op al dit leuke kindervermaak. Natuurlijk is de menukaart ook voor kinderen aantrekkelijk! Lees meer op: www.oaleste.nl of bel met : 0548-622478

De Bistro staat op Camping de Noetselerberg. Ook als je geen campinggast bent kun je de speeltuin en Bistro bezoeken. Bij een consumptie bij de Bistro is het spelen in de speeltuin gratis. Wanneer je alleen komt spelen dan is de entree van de speeltuin €2,-.

Familiedag:
U kunt een zaal huren voor bijvoorbeeld uw familiedag! Huurt u deze zaal mag u ook gebruik maken van de overdekte speeltuin die aan deze zaal vast zit.

Kinderfeestje:
In onze overdekte speeltuin kunnen kinderfeestjes gehouden voor kinderen tot ongeveer 8 jaar. Kinderfeestjes kunnen gehouden worden op woensdag- en zaterdagmiddag (april-oktober). De kinderen kunnen dan heerlijk spelen, ze krijgen snoep en ijs, patat (patat mogelijk vanaf 16.30 uur) en drinken. De prijs is € 5,00 per kind. Er mag zelf ook drinken en wat lekkers worden meegenomen. Maar liever geen chips.
Alleen spelen kan ook: dat kost € 2,00 per kind.

Voor meer informatie over beschikbaarheid kan er telefonisch contact worden opgenomen: 0548-612665.

Virtuele tour