Eschrand Autizorg

Adres
Esweg 29, 7688RA Daarle

Eschrand Autizorg

In een prachtige weidse omgeving midden in het boerenland is Eschrand Autizorg gevestigd. Een zorgorganisatie op een boerderij locatie waar mensen met een ASS of een aanverwante stoornis hun zorg kunnen ontvangen.

In de afgelopen jaren hebben wij ons ontwikkeld tot een professionele kleinschalig zorgaanbieder die in het buitengebied van Daarle (gemeente Hellendoorn)een onderscheidend zorgaanbod biedt aan mensen met autisme en hun zorg op maat levert.

Sinds 2006 runnen wij, Henriet en Henk Jan van Lenthe samen met het personeel Eschrand Autizorg.

Doordat wij zelf twee kinderen hebben met autisme(ASS)hebben, de nodige ervaring van uit de zorg hebben opgedaan zowel op professioneel vlak als vanuit eigen ervaren met de kinderen en kennis van het agrarische vak bezitten weten wij uit ervaring wat onze deelnemers nodig hebben,wat deze omgeving doet met deze doelgroep kan doen en welke mogelijkheden dit kan bieden. Dit hebben we in afgelopen jaren al kunnen en mogen bewijzen.

Het personeel dat met ons deze zorg & begeleiding op een professionele kleinschalige wijze vormgeeft bestaat uit verschillende leeftijdscategorieën. Het opleidingsniveau is divers en varieert van, MBO-ers tot HBO-ers. Een aantal personeelsleden heeft een breder vak gebied zoals orthopedagogiek, natuur educatie en onderwijs. daarnaast volgen wij nog steeds met elkaar aanvullende cursussen, bijscholingen of opleidingen. Enkele medewerkers hebben zelf(een)kind(eren)met ASS waardoor de begeleiding van de deelnemers en de professionaliteit van het team heel divers is en wij samen vele mogelijkheden kunnen bieden. Naast het team is er voor 3 halve dagen een vaste boekhouder die ervoor zorgt dat alles financieel volgens de geldende wettelijke regels verloopt.