Grill- en Partycentrum De Zandstuve

Adres
Dennenweg 11, 7683RS Den Ham

Grill- en Partycentrum De Zandstuve

“In een wereld waarin mensen geraakt worden door belevenissen wil Partycentrum de Zandstuve bijdragen aan dat ultieme gevoel. Zij willen graag het verschil maken door altijd net iets meer te geven aan de mensen die voor u en voor hen belangrijk zijn”.

Partycentrum de Zandstuve ligt verscholen in het groen, op steenworp afstand van Wierden, Hellendoorn en Rijssen en beschikt over uitgebreide mogelijkheden voor grotere en kleine groepen. Iedere zaal biedt volledige privacy, beschikt over een zonnig terras en is uitgerust met moderne faciliteiten. Naast hun sfeervolle zalen beschikken zij over een mooie tuin waarin regelmatig het “jawoord” klinkt.

In de keuken werken zij uitsluitend met de beste ingrediënten en als het kan uit eigen streek. Vers is bij hen ook echt vers. Alleen op deze manier kunnen zij een continue kwaliteit garanderen. Want wie houd er niet van lekker eten? Liefde gaat wat dat betreft echt door de maag.

Hetzij bij hen of op uw eigen locatie, samen met het team van enthousiaste medewerkers zijn zij voortdurend opzoek naar vernieuwing en naar creatieve oplossingen om van uw bruiloft, jubileum, verjaardag, familie- of bedrijfsfeest een spraakmakend en onvergetelijk evenement te maken. 100% volgens afspraak en volgens uw wensen!

“A’j komt zu’jt good hem” zo luidt hun slogan, al bijna 30 jaar!

Familie Blekkenhorst en medewerkers

Agenda

Wijn- en wildproeverij.

Aanvang
Locatie
Grill- en Partycentrum De Zandstuve, Den Ham

U wordt ontvangen met een feestelijk glas prosecco en sluiten af met koffie en heerlijke zoete verleidingen. U kunt reserveren door te mailen naar info@dezandstuve.nl of door te bellen met 0546-671650.