Landgoed Kolhoop

Adres
Kolhoopsdijk 1, 7475TL Markelo

Landgoed Kolhoop

Vakantieboerderij Landgoed Kolhoop is een 18e eeuwse boerderij die in 2008 gerestaureerd en verbouwd is tot groepsaccommodatie, Bed & Breakfast en vergaderlocatie. Zeer geschikt voor familieweekenden, reünies, meerdaagse vergaderingen of een gewone vakantie.

Groepsaccommodatie

De groepsaccommodatie beschikt over 11 luxe slaapkamers waar in totaal 24 personen kunnen overnachten. De zes slaapkamers op de benedenverdieping hebben ieder een eigen badkamer en de vijf slaapkamers op de bovenverdieping maken gebruik van twee badkamers op de gang.

De comfortabele verblijfsruimte van de groepsaccommodatie is van alle gemakken voorzien: TV, Dvd-speler, WIFI-internet, zithoek, comfortabele stoelen, houtkachel, keuken met vaatwasser.

Bed and Breakfast

Indien er géén groep logeert verhuren wij ook kamers op basis van logies en ontbijt. Bij vrije periodes geven we ongeveer één maand vóór aankomst de kamers vrij voor losse overnachtingen.

Vergaderlocatie

De vakantieboerderij is ook zeer geschikt voor het houden van vergaderingen, zowel voor één dag als voor meerdere dagen. Je kunt in het groepsverblijf ongestoord vergaderen in een sfeervolle omgeving.

Rustpunt

Landgoed Kolhoop is tevens rustpunt. Dit zijn gastvrije plekken voor een koffie, thee of limonade stop. Tijdens het fietsen kun je gebruik maken van de rustpunten, die vaak liggen op onverwacht mooi gelegen plekken in Twente.

Elk rustpunt is voorzien van een regiokaart, reparatieset, fietspomp, oplaadpunten voor elektrische fietsen en je mag er gebruik maken van het toilet. Op enkele rustpunten zijn ook eigen agrarische producten te koop als het tekstbordje OPEN bovenop het bord staat.