Bed & Breakfast

 1. B&B Hoeve de Haar Boerderijlogies

  B&B Hoeve de Haar Boerderijlogies

  Adres
  Grote Looweg 4, 7495TL Delden

  Luxe logeren op een landgoed? Bed en Breakfast Hoeve de Haar ligt midden in het mooie Twente, op het prachtige landgoed Twickel. Je kan bij Hoeve de Haar vergaderen, samen koken en dineren. Verjaardagen en andere feesten vieren. En zelfs trouwen.

 2. BuitenOosten

  BuitenOosten

  Adres
  Looweg 17, 8105 SL Luttenberg

  Een groot deel van het voorhuis van de boerderij is ingericht als Bed and Breakfast. Er zijn drie gastenkamers met allemaal een fraai uitzicht over de weilanden en de lokale ’berg’.

 3. B&B Hof der Wonderen

  B&B Hof der Wonderen

  Adres
  Piksenweg 42, 7447SE Hellendoorn

  Het voormalig kokhuus van Hof der Wonderen is verbouwd tot een vrijstaand gastenverblijf. Een sfeervolle ruimte van ca 25 m2, compleet met douche, toilet en bedstee (2 x 80 bij 210 cm) biedt een riante overnachtingsplaats voor twee personen.

 4. Landgoed Kolhoop

  Landgoed Kolhoop

  Adres
  Kolhoopsdijk 1, 7475TL Markelo

  Vakantieboerderij Landgoed Kolhoop is een 18e eeuwse boerderij die in 2008 gerestaureerd en verbouwd is tot groepsaccommodatie, Bed & Breakfast en vergaderlocatie. Zeer geschikt voor familieweekenden, reünies, meerdaagse vergaderingen of een gewone vakantie.

 5. Bed and Breakfast Geertruidahoeve

  Bed and Breakfast Geertruidahoeve

  Adres
  Kathuizenweg 2, 7448 SB Haarle

  Welkom bij Bed & Breakfast Geertruidahoeve in Overijssel. Gelegen tussen de landerijen en bossen kunt u tot rust komen en genieten van de prachtige omgeving.

 6. B & B de Môlle

  B & B de Môlle

  Adres
  Chevalleraustraat 2, 7683XM Den Ham

  B & B de Mölle is gelegen in het centrum van het mooie Brinkdorp Den Ham en nabij het Eerder Achterbroek en boswachterij Ommen, met zandverstuivingen(Sahara) geheten. Een prachtig gebied om te fietsen of te wandelen en eens helemaal tot rust te komen.

 7. De Haverkamp

  De Haverkamp

  Adres
  Stationsstraat 28, 7475AM Markelo

  Op zoek naar de geschikte locatie voor je bruiloft, huwelijksfeest, verjaardagspartij, vergadering, congres of evenement? De Haverkamp biedt met de ruime kennis en ervaring de geschikte locatie waar je naar op zoek bent.

 8. Erve Boskott-n

  Erve Boskott-n

  Adres
  Blokstegenweg 5, 7495TK Ambt Delden

  Uitrusten ontspannen en genieten Dat kan in Azelo op Erve Boskott'n. De naam is van oudsher een bijnaam.

 9. Mini-camping De Huttert

  Mini-camping De Huttert

  Adres
  Nieuwe Twentseweg 3, 8105SE Luttenberg

  De Huttert is een kleine camping met veel ruimte aangepast aan de agrarische omgeving waar rust en vriendelijkheid voorop staan.

 10. Erve Meenderinkboer

  Erve Meenderinkboer

  Adres
  Zonneweg 1, 7475AA Markelo

  Aan de voet van de Markeloseberg ligt Erve Meenderinkboer. Voor de paardensportliefhebbers biedt Erve Meenderinkboer je natuurlijk een unieke kans: ruiterkampen, buitenritten of een weekend paardrijden. Alles is bespreekbaar. Daarnaast is er verhuur van bungalows en Bed & Breakfast.

 11. Bed & Breakfast Twentse Barones

  Bed & Breakfast Twentse Barones

  Adres
  Goorseweg 49b, 7478BC Diepenheim

  Hier ben je de koning te rijk! Naast een mooie, ruime kamer in deze Bed & Breakfast kun je ook genieten van prachtige natuur en historisch Diepenheim.