Gastenverblijf De Tekenkamer

Adres
Vierzonenweg 40, 7681DX Vroomshoop

Gastenverblijf De Tekenkamer

Gastenverblijf De Tekenkamer kunt u vinden aan het Overijssels kanaal in Vroomshoop, één van de dorpen van de gemeente Twenterand. Het gastenverblijf is zeer geschikt voor een langer verblijf, met of zonder ontbijt.

De ruimte in en buiten het gastenverblijf en de luxe zullen u zeker aanspreken. Alle voorzieningen zijn aanwezig. "De Tekenkamer" is makkelijk bereikbaar met fiets, auto en trein.

Kamervoorzieningen: eigen ingang geschikt tot 4 personen uitzicht op tuin met grote vijver eigen terras aan de vijver eigen keuken met keramische kookplaten, koelkast en magnetron eigen badruimte met stoomkabine Finse prive-sauna en fullbody Sunshower
zitkamer met houtkachel vloerverwarming in het hele gastenverblijf 2 extra lange bedden gratis Wifi overdekte rookplek buiten producten uit eigen tuin gelegen aan het overijssels kanaal gelegen aan de LF 14 (Saksenroute) van Ommen naar Ootmarsum gelegen aan de knooppunten fietsroutes in Twente 2 treinstations binnen 1 kilometer ruime parkeergelegenheid op eigen terrein binnenstalling voor fietsen (met oplaadpunt)

Huisdieren: de poes houdt niet van andere huisdieren

Voor tarieven verwijzen we u graag naar www.detekenkamer.com

openingstijden

Voor openingstijden zie website:www.detekenkamer.com