Bed & Breakfast

 1. B&B Hof der Wonderen

  B&B Hof der Wonderen

  Adres
  Piksenweg 42, 7447SE Hellendoorn

  Het voormalig kokhuus van Hof der Wonderen is verbouwd tot een vrijstaand gastenverblijf. Een sfeervolle ruimte van ca 25 m2, compleet met douche, toilet en bedstee (2 x 80 bij 210 cm) biedt een riante overnachtingsplaats voor twee personen.

 2. Familie Huisjes

  Familie Huisjes

  Adres
  Ommerweg 133, 7447RC Hellendoorn

  B&B Huisjes biedt u een gastvrij vakantieadres in een prachtige bosrijke omgeving.Wij beschikken over twee 2-persoonskamers met elk een eigen badkamer en een eigen entree.

 3. Mini-camping De Huttert

  Mini-camping De Huttert

  Adres
  Nieuwe Twentseweg 3, 8105SE Luttenberg

  De Huttert is een kleine camping met veel ruimte aangepast aan de agrarische omgeving waar rust en vriendelijkheid voorop staan.

 4. Aan de Enk

  Aan de Enk

  Adres
  Pastoriestraat 22, 7451ES Holten

  Aan het Pieterpad bevindt zich het mooi gelegen Bed & Breakfast "Aan de Enk". Dit vrijstaande huis ligt in een rustige straat aan de rand van het dorp met prachtig vrij uitzicht over de enk.

 5. Landgoed Kolhoop

  Landgoed Kolhoop

  Adres
  Kolhoopsdijk 1, 7475TL Markelo

  Vakantieboerderij Landgoed Kolhoop is een 18e eeuwse boerderij die in 2008 gerestaureerd en verbouwd is tot groepsaccommodatie, Bed & Breakfast en vergaderlocatie. Zeer geschikt voor familieweekenden, reünies, meerdaagse vergaderingen of een gewone vakantie.

 6. Mevrouw Reinders

  Mevrouw Reinders

  Adres
  Kerkstraat 3, 7442EB Nijverdal

  Een bed & breakfast in een groot, historisch pand nabij het centrum van Nijverdal. Er zijn twee kamers te huur.

 7. B&B Heanigan

  B&B Heanigan

  Adres
  Raalterdijk 1A, 7448RA Haarle

  Onze B&B is gelegen aan de rand van het Overijsselse plaatsje Haarle. De landelijk gelegen B&B ligt 5 km ten zuidwesten van Hellendoorn.

 8. Bed and Breakfast Tonia's Hoeve

  Bed and Breakfast Tonia's Hoeve

  Adres
  Knollenhaarweg 1, 7447 PP Hellendoorn

  Bed and Breakfast in een sfeervolle boerenkamer. De Bed and Breakfast van Tonia’s Hoeve bevindt zich in de boerderij zelf.

 9. BuitenOosten

  BuitenOosten

  Adres
  Looweg 17, 8105 SL Luttenberg

  Een groot deel van het voorhuis van de boerderij is ingericht als Bed and Breakfast. Er zijn drie gastenkamers met allemaal een fraai uitzicht over de weilanden en de lokale ’berg’.

 10. Gastenverblijf De Tekenkamer

  Gastenverblijf De Tekenkamer

  Adres
  Vierzonenweg 40, 7681DX Vroomshoop

  Gastenverblijf De Tekenkamer kunt u vinden aan het Overijssels kanaal in Vroomshoop, één van de dorpen van de gemeente Twenterand. Het gastenverblijf is zeer geschikt voor een langer verblijf, met of zonder ontbijt.

 11. B & B OceanView

  B & B OceanView

  Adres
  Esweg 14, 7688RB Daarle

  Salland en Twente op z'n best. 'n Karakteristieke woonboerderij in een rustige omgeving met volop vertier in de omgeving.

 12. Het Echte Buitenleven

  Het Echte Buitenleven

  Adres
  Beusebergerweg 33, 7451 NG Holten

  Aan de rand van het Overijsselse dorp Holten vindt u onze B&B plattelandskamers op Erve de fluiter, waar u hetechtebuitenleven zult ervaren.