Bed & Breakfast

 1. De Geitenmeijer

  De Geitenmeijer

  Adres
  Helhuizerweg 22, 7451KD Holten

  Een sfeervol ingerichte rookvrije locatie aan de voet van het nationaal park de Sallandse Heuvelrug waar u heerlijk tot rust kunt komen...

 2. B&B Paalman

  B&B Paalman

  Adres
  Oude Deventerweg 15, 7451 CM Holten

  B&B Paalman is gelegen aan de Oude Deventerweg dichtbij het station en het centrum van Holten, maar ook aan de voet van de Holterberg!

 3. Twentekiek

  Twentekiek

  Adres
  Grote Looweg 9, 7495TL Ambt Delden

  Op zoover is Twentekiek beoordeeld met een 9.7 en is daarbij uitgeroepen tot beste van Overijssel! De vakantie verblijven liggen nabij Landgoed Twickel en zijn luxe ingericht en uitermate geschikt voor mindervaliden.

 4. Lodge Erve Odinc

  Lodge Erve Odinc

  Adres
  Seinenweg 2, 7475TA Markelo

  Op een rustige locatie in buurtschap Elsen vind je Erve Odinc. Je kunt hier een self-catering lodge huren, waarbij indien gewenst het ontbijt wel verzorgd kan worden. Vanaf het erf kun je talrijke fiets- en wandelroutes oppakken.

 5. Bed and Breakfast Geertruidahoeve

  Bed and Breakfast Geertruidahoeve

  Adres
  Kathuizenweg 2, 7448 SB Haarle

  Welkom bij Bed & Breakfast Geertruidahoeve in Overijssel. Gelegen tussen de landerijen en bossen kunt u tot rust komen en genieten van de prachtige omgeving.

 6. Bed & Breakfast Twentse Barones

  Bed & Breakfast Twentse Barones

  Adres
  Goorseweg 49b, 7478BC Diepenheim

  Hier ben je de koning te rijk! Naast een mooie, ruime kamer in deze Bed & Breakfast kun je ook genieten van prachtige natuur en historisch Diepenheim.

 7. Landgoed Kolhoop

  Landgoed Kolhoop

  Adres
  Kolhoopsdijk 1, 7475TL Markelo

  Vakantieboerderij Landgoed Kolhoop is een 18e eeuwse boerderij die in 2008 gerestaureerd en verbouwd is tot groepsaccommodatie, Bed & Breakfast en vergaderlocatie. Zeer geschikt voor familieweekenden, reünies, meerdaagse vergaderingen of een gewone vakantie.

 8. B & B de Reiskamer

  B & B de Reiskamer

  Adres
  Magelerweg 37a, 7683VM Den Ham

  Welkom bij de reiskamer! Uw gastvrouw heet u van harte welkom in de reiskamer. Onderbreek uw tocht en voel u thuis in het vriendelijke en gastvrije Den Ham.

 9. B&B Het Kokhoes

  B&B Het Kokhoes

  Adres
  Borkeldweg 13, 7475 RW Markelo

  Bed and Breakfast Het Kokhoes is gelegen nabij natuurgebied de Borkeld. Niet alleen jij bent welkom, ook voor je paard is er een "slaapplaats".

 10. de Vijvertuin

  de Vijvertuin

  Adres
  Ommeresstraat 2a, 7731XD Ommen

  Bed en Breakfast "De Vijvertuin" ligt in het Overijsselse Vechtdal, op loopafstand van het centrum van Ommen en de Vecht. Hier zit je direct aan allerlei fiets en wandelpaden in een bosrijke gebied.

 11. Herberg De Kemper

  Herberg De Kemper

  Adres
  Kemperweg 4, 7475SX Markelo

  Een gastvrij welkom bij Herberg De Kemper! Wil je smaakvol dineren of logeren in een authentieke boerenhoeve, temidden van prachtige natuur? Maar dan wel voorzien van alle luxe en comfort? Dan ben je bij Herberg de Kemper op het juiste adres!

 12. B & B OceanView

  B & B OceanView

  Adres
  Esweg 14, 7688RB Daarle

  Salland en Twente op z'n best. 'n Karakteristieke woonboerderij in een rustige omgeving met volop vertier in de omgeving.