Camping `t Veld

Adres
Grote Beltenweg 15, 7794RA Rheeze

Camping `t Veld

Even lekker ontspannen en even weg van alle drukte, maar niet op vakantie IN de drukte, dan is Camping ’t Veld de perfecte vakantiebestemming. Ook voor 2016 opnieuw door de ANWB beoordeeld met 5 sterren.

Kamperen met sterren en super kindvriendelijk!

Voor gezinnen met kinderen is dit een vakantiebestemming bij uitstek. Elke vakantie en alle weekenden van april tot oktober wordt er een leuk en gevarieerd animatieprogramma aangeboden. De vaste karakters Vic en Vos en natuurlijk Vinnie de Veldmuis zijn altijd aanwezig op de camping en beleven samen spannende avonturen. Kom snel langs en beleef ze mee! Naast een breed scala aan voorzieningen is kamperen op Camping ’t Veld ook voordelig met bijvoorbeeld voor- en najaar arrangementen. Op camping ’t Veld zijn alle kampeervelden autovrij en voorzien van prachtige speeltoestellen voor je (klein)kinderen, zodat je, vanaf je kampeerplek altijd zicht hebt op de kids. Voor een langer verblijf op deze camping kun je gebruik maken van één van de aantrekkelijke arrangementen. Informeer ook naar de 55 plus korting of naar de voordeelweekendjes.

Ook perfect kamperen voor actieve 50 plussers

Camping ’t Veld in Hardenberg Overijssel is ook voor actieve 50 plussers de perfecte camping. Vanaf de prachtige autovrije kampeerplekken heb je altijd zicht op een speeltuin waardoor je je (klein)kinderen geen moment uit het oog hoeft te verliezen. Sommige plekken zijn zelfs met privé sanitair uitgerust, heerlijk natuurlijk om over je eigen sanitair te beschikken. Natuurlijk kun je in het voor- en naseizoen ook met de ACSI card hier terecht. Ook wordt de ANWB camping key geaccepteerd. Het verwarmde zwembad met beweegbare wand- en dakconstructie is elke dag geopend van begin april tot begin oktober van 8.30 – 20.00 uur. Elke ochtend is er speciaal voor volwassenen een heerlijk zwemuurtje van 8.30 -09.30 uur.

Allerhande kampeerplaatsen, gemak en hygiëne

Voor elk wat wils zijn er kampeerplaatsen, te weten basisplaatsen, comfortplaatsen en comfortplaatsen met privé sanitair. Basisplaatsen zijn ca. 80 m2 groot en beschikken over een eigen 6 ampère elektra aansluiting. De comfortplaatsen zijn ca. 90 m2 groot en hebben een eigen 10 ampère elektra aansluiting, water en riolering en een cai aansluiting (let op: digitaal signaal, uw t.v. dient dvb-t geschikt te zijn). Het verwarmde toiletgebouw is van alle gemakken voorzien, royale wasplaatsen, douches en toiletten, een babyroom met magnetron, een minder validen ruimte en verwarmde vaatwasplekken. Hygiëne staat voorop, het toiletgebouw wordt in drukke perioden dan ook 4 maal per dag schoon gemaakt. Gesteld op nog meer privacy? De comfortplaatsen met privé sanitair bieden nog meer luxe en zijn ca. 100 m2 groot en beschikken over dezelfde faciliteiten als de comfortplaatsen van ca. 90m2.

Leuk weetje: deze ANWB erkende camping (Best camping 2016) scoort enorm hoog op terrein, zwemmen en sanitair.

Virtuele tour