Groepsaccommodatie Bungalowpark Hoge Hexel

Vandaag geopend van
Vandaag 09:00 - 17:00
Adres
Bruinehoopsweg 6, 7645BJ Hoge Hexel

Groepsaccommodatie Bungalowpark Hoge Hexel

Moderne en sfeervolle groepsaccommodatie tot 20 personen op Bungalowpark Hoge Hexel. De vrijstaande villa kan worden opgesplitst in twee accommodaties (voor 8 en 12 personen) of in zijn geheel worden gebruikt voor 20 personen.

Binnen vindt u twee zeer ruime leefruimtes met grote woonkeukens. Deze zijn voorzien van Smeg fornuizen, flinke koelkasten, grote eettafels, vaatwassers en oven/magnetron. Daarnaast is er met een Wii spelcomputer ruimte om te gamen met de hele familie. Boven vindt u maar liefst 7 badkamers en 10 slaapkamers. In een aantal badkamers vindt u een ligbad en de douches zijn voorzien van heerlijke jet-stralen.

Groepsaccommodatie voor 14 personen. Vooraan in het park ligt de voormalige beheerderswoning. Deze zeer grote woning is volledig gerenoveerd en verbouwd tot groepsaccommodatie. De woning is geschikt voor maximaal 14 personen en beschikt over 7 slaapkamers en twee badkamers. In de ruime keuken is o.a. een combi-magnetron, oven en afwasmachine aanwezig. Er is ook een wasmachine beschikbaar.