Vakantiewoningen & Lodges

 1. De Johanneshoeve

  De Johanneshoeve

  Adres
  Dalweg 39, 7676SB Westerhaar-Vriezenveensewijk

  Vele mogelijkheden: Bed & Breakfast, appartementen, groepsaccommodatie en vergaderruimte en rustpunt. De Johanneshoeve;landelijk gelegen met uitzicht over de landerijen, nabij natuurgebied de Engbertsdijksvenen.

 2. Teumiggaank

  Teumiggaank

  Adres
  Hilgenbosweg 12, 7447 HN Hellendoorn

  Huize Teumiggaank ligt op een bijzondere plek op de uitlopers van de Hellendoornseberg (die weer deel uitmaakt van de Overijsselse Heuvelrug) en op loopafstand van het karakteristieke dorp Hellendoorn met z'n eeuwenoude dorpskern.

 3. De Wagenmaker

  De Wagenmaker

  Adres
  Goorseweg 55, 7475BC Markelo

  Net buiten Goor, aan de weg naar Markelo, ligt deze vakantiewoning aan de voet van de Herikerberg. De woning is geschikt voor drie personen.

 4. Vakantiepark Mölke

  Vakantiepark Mölke

  Adres
  Molendijk 107, 7466PD Zuna

  Vakantiepark Mölke ligt aan het kabbelende riviertje de Regge op de grens van Salland & Twente. Kom kamperen met uw eigen tent of caravan of huur een van de mobile homes, chalets, woodlodges of Reggehooibergen met privé sauna.

 5. Bed & Breakfast Noetsele

  Bed & Breakfast Noetsele

  Adres
  Noetselerweg 8, 7441 CC Nijverdal

  Lekker op je zelf in een eigen huis(je) met een eigen parkeerplaats en eigen terras.In de mooie bosrijke omgeving van de Sallandse Heuvelrug, dicht bij een gezellig winkel centrum en dit alles op loopafstand. Onze Bed & Breakfast is voorzien van alle gemakken.

 6. In het Veurhuus

  In het Veurhuus

  Adres
  Slenke 20, 7683 PA Den Ham

  In 1981 is de boerderij verbouwd, waardoor er woonruimte is ontstaan "in het Veurhuus" en "in het Achterhuus".

 7. Residentie-Resort de Mors

  Residentie-Resort de Mors

  Adres
  De Mors 8, 7491DZ Delden

  Op en top genieten in een rustige omgeving, bij het mooie stadje Delden. De mooie en comfortabele bungalows van Residentie-Resort de Mors zijn te vinden in Delden.

 8. Vakantieverblijf De Horst

  Vakantieverblijf De Horst

  Adres
  Meersendijk 34, 7683PD Den Ham

  Klein parkje, rustig gelegen, ideaal voor families met kleine kinderen, voor rust, ruimte, wandelen, fietsen.De bungalows/huisjes zijn grotendeels met riet bedekt als oude Saksische/Twentse boerderijmodellen.

 9. Outdoors Holten

  Outdoors Holten

  Adres
  Langstraat 6, 7451ND Holten

  De Outdoors Lodge Cabins passen perfect in het open maar schaduwrijke loof- en naaldbos. De uit rondhout gebouwde hutten doen denken aan de Canadese wildernis en Noorse wouden.

 10. De Geitenmeijer

  De Geitenmeijer

  Adres
  Helhuizerweg 22, 7451KD Holten

  Een sfeervol ingerichte rookvrije locatie aan de voet van het nationaal park de Sallandse Heuvelrug waar u heerlijk tot rust kunt komen...

 11. Natuurcamping Eelerberg

  Natuurcamping Eelerberg

  Adres
  Ossenkampweg 4, 7447PR Hellendoorn

  Door de unieke ligging van onze natuurcamping, aan de rand van het bos op het meest noordelijke puntje van de Sallandse Heuvelrug, kunt u bij ons volop de natuur beleven.