Zien & Doen

West Twente is een veelzijdige gebied waar veel te beleven valt. Van actief en sportief naar rustige natuur beleving en leuke en leerzame activiteiten voor en met de kinderen. Er is voor elk wat wils! De pagina Zien en Doen geeft u tips voor trips voor een leuke tijdsbesteding bij ons in West Twente.

 1. Hampshire Paping Hotel & SPA

  Hampshire Paping Hotel & SPA

  Adres
  Stationsweg 29, 7731AX Ommen

  De ligging van het hotel biedt een scala aan mogelijkheden. Het NS station bevindt zich op loopafstand van het hotel, het centrum van Ommen ligt om de hoek en op 800 meterlopen staat u aan de oever van de rivier De Vecht.

 2. Paintball Wierden

  Paintball Wierden

  Adres
  Haarboersweg 1, 7645AD Hoge Hexel

  Paintball, een spel waarbij men "verfkogels" op elkaar afvuurt, is geschikt voor jong en oud en kan bij alle weersomstandigheden plaatsvinden.

 3. Proef het Platteland

  Proef het Platteland

  Adres
  start vanaf Landal park De Vlegge, 6793 VG Sibculo

  Arrangement met bezoek aan het Veenmuseum, incl rondrit met het veentreintje. koffie of thee met lekkere blauwe bessenvlaai bij "De Greftenhoeve"

 4. Regge

  Regge

  Kom kennismaken met de Regge. De Regge is een dynamische rivier die als vanouds meandert. Het gebied rond de Regge is bijzonder aantrekkelijk voor mens, plant en dier.

 5. De Bowlingboerderij

  De Bowlingboerderij

  Adres
  Koersendijk 5, 7443PR Nijverdal

  De Bowlingboerderij is een uitgaansgelegenheid in de mooie bosrijke omgeving van Nijverdal. De boerderij heeft een zaal met zes bowlingbanen. Je kunt hier heerlijk bowlen en op je wenken bediend worden door het personeel.

 6. Lingerie

  Lingerie

  Adres
  Henri Dunantplein 3, 7442 NP Nijverdal

  Al sinds 1994 hebben moeder en dochter, Diny en Berlinda een lingerie speciaalzaak in het centrum van Nijverdal. Sinds een jaar is de winkel gevestigd aan het Henri Dunantplein en varen ze nu als zelfstandig ondernemer onder de naam Lingerie Nijverdal hun eigen koers. Met hun gedegen expertise, kunnen ze samen met het vertrouwde personeel, elke vrouw helpen om er mooi en zelfverzekerd uit te zien.

 7. Rondtrappen in 't Vjenne

  Rondtrappen in 't Vjenne

  Adres
  start: Westeinde 54, 7671 CD Vriezenveen

  Deze fietsroute neemt u mee door het typerende landschap van Vriezenveen. Langs boerderijen, natuurgebieden en historische landschappen.

 8. Balance Beautycenter

  Balance Beautycenter

  Adres
  Kanaalweg N. 12, 7671EA Vriezenveen

  Gezichtsbehandelingen , slenderbanken, sauna, zonnebank, enz. Ook Heerlijke beauty-verwendag in privésfeer

 9. VakantieXperts

  VakantieXperts

  Adres
  Maximastraat 2, 7443 BB Nijverdal

  VakantieXperts is een onafhankelijke reisbureauketen met 150 vestigingen verspreid over alle provincies van Nederland. Daarnaast beschikken wij over een afdeling zakenreizen, groepsreizen en een callcenter. Met meer dan 750 medewerkers behoort de onderneming tot de grootste particuliere reisbedrijven in Nederland en is nog steeds groeiende. VakantieXperts verkoopt reisproducten van vrijwel alle Nederlandse reisorganisaties en onderscheidt zich vanwege haar specialistische advies en kennis. Naast het verzorgen van onder andere zonvakanties, autovakanties, wintersportvakanties en stedentrips, maken wij met veel enthousiasme en gedrevenheid een reis op maat voor onze klanten.