Zien & Doen

West Twente is een veelzijdige gebied waar veel te beleven valt. Van actief en sportief naar rustige natuur beleving en leuke en leerzame activiteiten voor en met de kinderen. Er is voor elk wat wils! De pagina Zien en Doen geeft u tips voor trips voor een leuke tijdsbesteding bij ons in West Twente.

 1. Vrijetijdspark Beerze Bulten

  Vrijetijdspark Beerze Bulten

  Adres
  Kampweg 1, 7736PK Ommen

  5 sterrencamping Beerze Bulten is dé kindercamping in Ommen waar je met het hele gezin optimaal geniet van het buitenleven, met alle luxe en comfort binnen handbereik.

 2. Wijngaard

  Wijngaard "de tappenmars"

  Adres
  Leertendijk 5a, 7683SE Den Ham

  Deze Wijngaard is gelegen op een prachtige locatie aan de noordzijde van het dorp Den Ham. In 2005 is begonnen met de aanplant van 1.000 stuks wijnstokken op 0,35 hectare. Inmiddels is de wijngaard uitgegroeid naar ruim 3 hectare. In de wijngaard staan 6 verschillende rassen blauwe of witte druiven.

 3. Kunstvereniging Diepenheim

  Kunstvereniging Diepenheim

  Adres
  Grotestraat 17, 7478AA Diepenheim

  Diepenheim is gelegen in het Twentse coulisselandschap tussen eeuwenoude landgoederen en telt ongeveer 2.000 inwoners. De locatie, de kwaliteit van het gebodene en de verenigingsstructuur maken Kunstvereniging Diepenheim tot een unieke club. Een plek waar kunstenaars graag komen experimenteren en exposeren. Gerenommeerde curatoren zorgen ervoor dat de Kunstvereniging steeds voorop loopt in de kunstwereld. Kwaliteit en de authentieke sfeer zijn een sterke combinatie.

 4. Boerderij Nevenzel.

  Boerderij Nevenzel.

  Adres
  Janmansweg, Eerder Achterbroek, 7683 BB Den Ham

  Nevenzel is een rijksmonument dat door Natuurmonumenten in erfpacht is uitgegeven. De boerderij stamt uit de 17e eeuw en is de afgelopen jaren aan de buitenkant gerenoveerd. Binnenin is deze verbouwd tot woonboerderij. Het gebinte is nog authentiek en ernaast staat nog de oorspronkelijke schaapskooi.

 5. Mountainbikenetwerk

  Mountainbikenetwerk

  Adres
  Toerisme Rijssen Holten, Smidsbelt 6, Holten

  Rondom Holten en Rijssen komt de MTB-liefhebber aan zijn trekken met verschillende bewegwijzerde MTB-routes.

 6. Restaurant zalencentrum de Beuk

  Restaurant zalencentrum de Beuk

  Adres
  Dorpsstraat 7, 7683BG Den Ham

  Welkom bij De Beuk. IN HET HART VAN HET BRINKDORP VINDT U 'DE BEUK'. De Beuk is al meer dan een halve eeuw een begrip als het gaat om verjaardagen,bruiloften,recepties,jubileum,verenigingsfeesten,snacks,buffetten, a la carte dineren en bovendien gespecialiseerd in catering.

 7. Rijssens Museum

  Rijssens Museum

  Adres
  Kasteellaan 1, 7461PV Rijssen

  Het Rijssens Museum is een karakteristiek Twents stadsmuseum gevestigd in havezate ‘De Oosterhof’, gelegen op het gelijknamige landgoed in Rijssen. De eeuwenoude havezate en het monumentale landgoed zijn op zich al een bezoek aan het museum waard.

 8. Henk van Loon Mannenmode

  Henk van Loon Mannenmode

  Adres
  Langestraat 22, 7491AE Delden

  Op zoek naar een nieuwe casual outfit voor heren of een paar goede sokken? Dan bent u bij Henk van Loon Mannenmode aan het juiste adres!

 9. Wolters Schoenmakers

  Wolters Schoenmakers

  Adres
  Constantijnstraat 46, Nijverdal

  Bij Wolters Schoenmakers kun je niet uitsluitend terecht voor schoenreparaties, maar ook voor sleutelservice, naambordjes, lederwaren en Eastpak tassen. De meeste schoenreparaties zijn klaar terwijl u wacht of winkelt.

 10. Konijnenbelt Bedden

  Konijnenbelt Bedden

  Adres
  Grotestraat 65, 7443BC Nijverdal

  Konijnenbelt heeft al ruim 70 jaar ervaring in slaapcomfort! En nu een op de toekomst gerichte winkel, waarin onze slaaptechnische afdeling en een compleet nieuwe linnenshop is geoptimaliseerd.

 11. Flits Mode

  Flits Mode

  Adres
  Keizerserf 34-1, 7442 MG Nijverdal

  Flits mode al meer als 25 jaar een begrip in Nijverdal, Dames mode met als doelgroep 30+, maar natuurlijk hangt er voor een ieder wat. Kom gezellig winkelen bij Flits Mode en laat ons ervaren team u helpen en adviseren