Zien & Doen

West Twente is een veelzijdige gebied waar veel te beleven valt. Van actief en sportief naar rustige natuur beleving en leuke en leerzame activiteiten voor en met de kinderen. Er is voor elk wat wils! De pagina Zien en Doen geeft u tips voor trips voor een leuke tijdsbesteding bij ons in West Twente.

 1. Smikkeltocht

  Smikkeltocht

  Adres
  start vanaf Den Ham Tourist Info, 7683BB Den Ham

  Fietstocht van 35km (af te korten tot 25 km), met na afloop onbeperkt pannenkoeken eten. Fietsen door de prachtige natuur rondom Den Ham.

 2. Speelbospad

  Speelbospad

  Adres
  Grotestraat 281, 7441 GS Nijverdal

  Bij het Buitencentrum Nijverdal, ligt een 2 km lang speelbospad, waarlangs je hutten mag bouwen en waar je een dassenburcht binnen kan. Het speelbospad maakt natuur pas écht leuk voor kids.

 3. Bongiorno ijs en chocolade

  Bongiorno ijs en chocolade

  Adres
  Westeinde 7, 7671 EK Vriezenveen

  De ijssalon van Vriezenveen met iedere dag meer dan 30 soorten ambachtelijk gemaakt ijs. Bovendien verkoop van een groot assortiment bonbons.

 4. Dio Wedda drogisterij

  Dio Wedda drogisterij

  Adres
  Dorpsstraat 124, 7468CR Enter

  Drogisterij Wedda is hét adres voor een juiste advies en goede begeleiding bij uw zoektocht naar producten die een stabiel en gezond leven ondersteunen. Daarnaast zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe producten om ons assortiment uit te breiden gebaseerd op uw behoeften.

 5. Ommetje Het Veenschap

  Ommetje Het Veenschap

  Adres
  Dalweg 39, 7676SB Westerhaar-Vriezenveensewijk

  Een ommetje is een korte, lokale wandelroute, natuurvriendelijk en landschappelijk ingepast.

 6. De Bloemerie

  De Bloemerie

  Adres
  Noordachtereschweg 1, 7475BL Markelo

  In de ruim opgezette winkel vindt u een groot assortiment groene- en bloeiende planten, ruime keuze aan snijbloemen en boeketten.

 7. Restaurant Cappadocia

  Restaurant Cappadocia

  Adres
  Grotestraat 122a, 7471BS Goor

  Restaurant Cappadocia biedt de mogelijkheid om in een ontspannen sfeer en een gezellige omgeving van de uitstekende Turkse, Griekse en Italiaanse keuken te genieten.

 8. Landhoeve Zwieseborg

  Landhoeve Zwieseborg

  Adres
  Hardenbergerweg 23, 7778HP Loozen

  In het glooiende landschap van het Overijsselse Vechtdal ligt de camping van Landhoeve Zwieseborg. Kleinschalig, maar wel met fijne royale kampeerplaatsen en van alle gemakken voorzien.

 9. Intertoys

  Intertoys

  Adres
  Grotestraat 176, 7443 BR Nijverdal

  De organisatie Intertoys is, met 265 vestigingen, de grootste keten van speelgoedwinkels in Nederland. In Duitsland heeft Intertoys 29 winkels en in België 11. Kenmerkend voor Intertoys is de informele organisatie. Er heerst een hoge betrokkenheid en sfeer van collegialiteit binnen het bedrijf. Het product speelgoed maakt de organisatie jong, dynamisch en flexibel. Intertoys is onderdeel van het Blokker concern.

 10. B & B The Mexican Ranch

  B & B The Mexican Ranch

  Adres
  Geerdijk 17, 7683SN Den Ham

  Deze Bed & Breakfast is alleen voor 18 jaar en ouder. Wij richten ons op ruiters en menners met paard of pony. En ouderen die graag wandelen, fietsen, dansen en die van rust en natuur houden.

 11. Primera

  Primera

  Adres
  Willem Alexanderstraat 9, 7442MA Nijverdal

  Uw winkel voor tabak, loterijen, wenskaart ,lectuur ,tickets en nog veel meer. U bent hier altijd welkom !