Zien & Doen

West Twente is een veelzijdige gebied waar veel te beleven valt. Van actief en sportief naar rustige natuur beleving en leuke en leerzame activiteiten voor en met de kinderen. Er is voor elk wat wils! De pagina Zien en Doen geeft u tips voor trips voor een leuke tijdsbesteding bij ons in West Twente.

 1. EP Nijverdal

  EP Nijverdal

  Adres
  Markt 7, 7442 EC Nijverdal

  Als zelfstandige ondernemer hechten wij veel belang aan een persoonlijke benadering. Onze service en vakbekwame medewerkers hebben er toe bijgedragen dat wij al meer dan 70 jaar een begrip zijn in Nijverdal en omstreken.

 2. Theater De Voorveghter

  Theater De Voorveghter

  Adres
  Badhuisplein 3, 7772XA Hardenberg

  Theater De Voorveghter zorgt ervoor dat de bezoeker een warm welkom krijgt in een sfeervolle accommodatie om te kunnen genieten van een ontspannen avondje uit.

 3. Het Entersbutje

  Het Entersbutje

  Adres
  Reggestraat, 7468EN Enter

  Jeu de Boules vereniging met eigen banen naast de sporthal, een gezellige club die met andere verenigingen in competitie speelt.

 4. Paardenmelkerij Sand Harbrinkhoek

  Paardenmelkerij Sand Harbrinkhoek

  Adres
  Voshaarsweg 15, 7615NG Vriezenveen

  In de landelijke omgeving van het Twentse plaatsje Harbrinkhoek verzorgt de Familie Sand al vele jaren met liefde en toewijding hun Haflingers. Dit paardenras, dat van oorsprong stamt uit de Tiroler Alpen, staat bekend om zijn sterke gestel, weerstand en karakter.

 5. HEMA

  HEMA

  Adres
  Keizerserf 22, 7442MN Nijverdal

  De medewerkers staan altijd voor je klaar: trots, betrokken, met hart voor hún HEMA. Dat maakt HEMA uniek. Echt HEMA

 6. van Ravenhorst Sport en rijwielen

  van Ravenhorst Sport en rijwielen

  Adres
  Kerkstraat 19, 7641BS Wierden

  Naast een zeer ruim fietsen aanbod en reparatieafdeling, kunt u bij van Ravenhorst ook terecht voor sportkleding en -accessoires voor bijvoorbeeld voetbal, hardlopen, tennis, zwemmen, dansen en schaatsen

 7. Wijn & Whiskyhuis Nijverdal

  Wijn & Whiskyhuis Nijverdal

  Adres
  Maximastraat 10, Nijverdal

  Wij zijn een Wijn & Whiskyspeciaalzaak in het centrum van Nijverdal. Naast Wijn & Whisky specialiseren wij ons ook op Jenevers, likeuren, bitters en bijzondere biersoorten! Bij ons vind u een groot en ruim assortiment voor een scherpe prijs.

 8. Kerktoren Dorpskerk

  Kerktoren Dorpskerk

  Adres
  Burgemeester Van den Bergplein, 7642GS Wierden

  De historische kerktoren dateert uit eind 15e eeuw en is thans een Rijksmonument. De toren maakt nu deel uit van de N-H. Dorpskerk, maar aanvankelijk stond hier een katholieke kerk.

 9. Lingerie

  Lingerie

  Adres
  Henri Dunantplein 3, 7442 NP Nijverdal

  Al sinds 1994 hebben moeder en dochter, Diny en Berlinda een lingerie speciaalzaak in het centrum van Nijverdal.

 10. Etos Heerdink

  Etos Heerdink

  Adres
  Keizerserf 9, 7442 MG Nijverdal

  Etos is dé drogist voor betrouwbare producten en deskundig advies op het gebied van gezondheid, beauty baby en verzorging. Kom langs in onze winkel op het Keizerserf in Nijverdal.

 11. De Drie Kamers

  De Drie Kamers

  Adres
  Grotestraat 54, 7478AD Diepenheim

  De Drie Kamers is een gezellige winkel en bestaat uit drie stijlvol ingerichte kamers met brocante en antiek uit voornamelijk Engeland, België en Frankrijk.

 12. Van Buurenstee

  Van Buurenstee

  Adres
  Van Buurenstee, Appelhofdwarsstraat 2, Wierden

  In de van Buurenstee bevindt zich Galerie Groot’n Jans, met werken van kunstenares Ingrid Groeneveld en de expositieruimte van de Historische Kring Wederden.