Zien & Doen

West Twente is een veelzijdige gebied waar veel te beleven valt. Van actief en sportief naar rustige natuur beleving en leuke en leerzame activiteiten voor en met de kinderen. Er is voor elk wat wils! De pagina Zien en Doen geeft u tips voor trips voor een leuke tijdsbesteding bij ons in West Twente.

 1. Beeldentuin Witharen

  Beeldentuin Witharen

  Adres
  Witharenweg 24, 7738PG Ommen

  Gevestigd op een karakteristiek boerenerf met verschillende bijgebouwen, in het buitengebied ten Noorden van Ommen, zijn de Galerieën en Beeldentuin Witharen te vinden.

 2. Landgoedcentrum Landgoed Vilsteren

  Landgoedcentrum Landgoed Vilsteren

  Adres
  Vilsterse Allee 1D, 7734PB Vilsteren

  Het Landgoedcentrum van Landgoed Vilsteren is een combinatie van een informatiecentrum, een landgoedwinkel, een ontvangstruimte voor groepen en een vergaderlocatie.

 3. Huiskamerrestaurant De Zeven Zaligheden

  Huiskamerrestaurant De Zeven Zaligheden

  Adres
  Geerdijk 36 B, 7683 SR Den Ham

  In het buitengebied van Den Ham vindt u huiskamerrestaurant "De Zeven Zaligheden"Een heerlijke plek om een avond culinair te genieten in een ontspannen sfeer met veel persoonlijke aandacht.

 4. De Mageler Es

  De Mageler Es

  Zittend op het bankje heb je een geweldig uitzicht op het Brinkdorp Den Ham. Vanwege de rust, de ruimte en het uitzicht ongetwijfeld één van de mooiste plekjes van Den Ham!

 5. Pure Graze Vlees

  Pure Graze Vlees

  Adres
  Roggestraat 69, 7683AG Den Ham

  Dieren altijd op de weide, eten alleen gras. Vlees zit boordevol al het goede dat de natuur biedt!!!

 6. Caravan Centrum Delden

  Caravan Centrum Delden

  Adres
  De Dennen 15, 7491HH Delden

  Op zoek naar een nieuwe of tweedehands caravan of camper? Dan bent u hier aan het juiste adres! Ook het adres voor onderhoud of kampeerartikelen.

 7. Eetsalon Leo's

  Eetsalon Leo's

  Adres
  Goorsestraat 11, 7496 AA Hengevelde

  Centraal gelegen tussenstop voor uw autorit, fiets- of wandeltocht ligt Eetsalon Leo's in Hengevelde. Dit dorpje is de perfecte uitvalsbasis om de mooiste plekjes van Twente te ontdekken en dit allemaal op fietsafstand. Eetsalon Leo's is een plek voor jong en oud, een plek waar iedereen zich welkom voelt.

 8. Bakkerij Kaptein

  Bakkerij Kaptein

  Adres
  Molenstraat 2, 7683VE Den Ham

  In de tuin bij de bakkerij kunt genieten van een bakje koffie/thee met gebak of krentewegge. Bij slecht weer zij er binnen enkele tafeltjes beschikbaar.

 9. Doornenbal Expert

  Doornenbal Expert

  Adres
  Rijssensestraat 280, 7441AN Nijverdal

  Expert begrijpt 't. Bij Expert Nijverdal staat namelijk alles in het teken van klantvriendelijkheid. U kunt bij ons in de winkel op uw gemak de nieuwste producten bekijken en vergelijken. M