Zien & Doen

West Twente is een veelzijdige gebied waar veel te beleven valt. Van actief en sportief naar rustige natuur beleving en leuke en leerzame activiteiten voor en met de kinderen. Er is voor elk wat wils! De pagina Zien en Doen geeft u tips voor trips voor een leuke tijdsbesteding bij ons in West Twente.

 1. De Mageler Es

  De Mageler Es

  Zittend op het bankje heb je een geweldig uitzicht op het Brinkdorp Den Ham. Vanwege de rust, de ruimte en het uitzicht ongetwijfeld één van de mooiste plekjes van Den Ham!

 2. Groepsaccommodatie Emsland

  Groepsaccommodatie Emsland

  Adres
  Emslandweg 17, 7731RP Ommen

  Ruim 10 jaar heten wij onze gasten van harte welkom in onze groepsaccommodatie. Het complex is gebouwd in de mooie omgeving van Ommen aan de rand van het bos.

 3. Kokhuussies en Hooibergenroute Den Ham

  Kokhuussies en Hooibergenroute Den Ham

  Adres
  Startpunt Brink Den Ham, 7683 BB Den Ham

  Een prachtige fietsroute rondom het dorp Den Ham.Dit Brinkdorp is misschien wel het mooiste dorp in Overijssel. Centraal gelegen op het drielandenpunt van het Vechtdal, Twente en Salland. De ideale uitvalsbasis voor een fietstocht.

 4. Openluchttheater Nijverdal

  Openluchttheater Nijverdal

  Adres
  Duivecatelaan 11, Nijverdal

  In het jaar 2000 fuseerde het prachtige Openluchttheater, gevestigd in het Doktersbos in Nijverdal, met ZINiN en is dit één van de zeven sectoren geworden.

 5. Zoutmuseum Delden

  Zoutmuseum Delden

  Adres
  Langestraat 30, 7491AG Delden

  Het Zoutmuseum, gelegen in het historische centrum van Delden, vertelt het complete verhaal over zout in al zijn facetten.

 6. De Wolboutique

  De Wolboutique

  Adres
  Dorpsstraat 44, 7683 BK Den Ham

  De Wolboutique heeft haar deuren in 2006 officieel geopend. Zo besloot Dineke Blekkenhorst van haar grootste hobby haar werk te maken. Hier stelt ze haar kennis en jarenlange ervaring op het gebied van breien en haken tot uw beschikking.

 7. Bongiorno ijs en chocolade

  Bongiorno ijs en chocolade

  Adres
  Westeinde 7, 7671 EK Vriezenveen

  De ijssalon van Vriezenveen met iedere dag meer dan 30 soorten ambachtelijk gemaakt ijs. Bovendien verkoop van een groot assortiment bonbons.

 8. De Border

  De Border

  Adres
  Twickelerlaan 13, 7495VG Ambt Delden

  Kwekerij de Border in Ambt Delden is een begrip in Twente als het gaat over rozen en vaste planten. Voor de tuinliefhebber een waar paradijs!

 9. De Bowlingboerderij

  De Bowlingboerderij

  Adres
  Koersendijk 5, 7443PR Nijverdal

  De Bowlingboerderij is een uitgaansgelegenheid in de mooie bosrijke omgeving van Nijverdal. De boerderij heeft een zaal met zes bowlingbanen. Je kunt hier heerlijk bowlen en op je wenken bediend worden door het personeel.

 10. Balance Beautycenter

  Balance Beautycenter

  Adres
  Kanaalweg N. 12, 7671EA Vriezenveen

  Gezichtsbehandelingen , slenderbanken, sauna, zonnebank, enz. Ook Heerlijke beauty-verwendag in privésfeer