Zien & Doen

West Twente is een veelzijdige gebied waar veel te beleven valt. Van actief en sportief naar rustige natuur beleving en leuke en leerzame activiteiten voor en met de kinderen. Er is voor elk wat wils! De pagina Zien en Doen geeft u tips voor trips voor een leuke tijdsbesteding bij ons in West Twente.

 1. Atelier Bonvanie

  Atelier Bonvanie

  Adres
  Grotestraat 59, 7443 BC Nijverdal

  Atelier Bonvanie nodigt u uit om van ons heerlijke, vers en eigengemaakt schepijs of onze huisgemaakte bonbons & chocolade te komen genieten.

 2. Landgoed Warmelo

  Landgoed Warmelo

  Adres
  Stedeke 11, 7478RV Diepenheim

  Middeleeuws Kasteel in Diepenheim met opengestelde tuinen. In het verleden heeft Prinses Armgard, de moeder van Prins Bernhard, hier gewoond.

 3. 't Geveltje

  't Geveltje

  Adres
  Grotestraat 92a, 7478AE Diepenheim

  't Geveltje is een winkeltje met nostalgisch speelgoed en snoepgoed in het centrum van Diepenheim. Het pand is al een paar honderd jaar oud.

 4. Diekman Opticien & Juwelier

  Diekman Opticien & Juwelier

  Adres
  Grotestraat 152, 7443BP Nijverdal

  Diekman is al meer dan zeventig jaar een begrip in Nijverdal en omgeving. Klein begonnen aan de Smidsweg met een juwelierszaak en na enkele jaren uitgebreid met een optiekafdeling om vervolgens uit te groeien tot een professioneel juweliers- en optiekbedrijf.

 5. Speelbospad

  Speelbospad

  Adres
  Grotestraat 281, 7441 GS Nijverdal

  Bij het Buitencentrum Nijverdal, ligt een 2 km lang speelbospad, waarlangs je hutten mag bouwen en waar je een dassenburcht binnen kan. Het speelbospad maakt natuur pas écht leuk voor kids.

 6. Hebbedingen

  Hebbedingen

  Adres
  Willem Alexanderstraat 5B, 7447 MA Nijverdal

  Op zoek naar leuke Hebbedingen, zoals een trendy woonaccessoire of een origineel cadeau? Dan bent u bij Hebbedingen van De Twentse zorgcentra aan het juiste adres!

 7. Galerie Àlafran

  Galerie Àlafran

  Adres
  Grotestraat 45, 7478AB Diepenheim

  Galerie Àlafran is gevestigd in een oude bakkerij in het centrum van Kunststadje Diepenheim. In de galerie worden werken getoond van professionele kunstenaars.

 8. Saffier Juweliers

  Saffier Juweliers

  Adres
  Grotestraat 115, 7443 BD Nijverdal

  Bij de twee vestigingen van Saffier Juweliers vindt u exclusieve juwelen en horloges, vakmanschap en een persoonlijke benadering.

 9. Van Buurenstee

  Van Buurenstee

  Adres
  Van Buurenstee, Appelhofdwarsstraat 2, Wierden

  In de van Buurenstee bevindt zich Galerie Groot’n Jans, met werken van kunstenares Ingrid Groeneveld en de expositieruimte van de Historische Kring Wederden.

 10. Ter Stal

  Ter Stal

  Adres
  Henri Dunantplein 5-7, 7442 NP Nijverdal

  Voor het hele gezin mooie en betaalbare mode shoppen.