Zien & Doen

West Twente is een veelzijdige gebied waar veel te beleven valt. Van actief en sportief naar rustige natuur beleving en leuke en leerzame activiteiten voor en met de kinderen. Er is voor elk wat wils! De pagina Zien en Doen geeft u tips voor trips voor een leuke tijdsbesteding bij ons in West Twente.

 1. Twents Oorlogsmuseum `40-`45

  Twents Oorlogsmuseum `40-`45

  Adres
  Oosteinde 364/366, 7671AH Vriezenveen

  De grote collectie wapens, projectielen,en granaten spreken tot de verbeelding Bijzonder trots is het museum op zijn uniformkabinet. Nederlandse, Duitse, Engelse, Canadese en Amerikaanse uniformen van allerlei legeronderdelen staan tentoongesteld. Gevechtstenues maar ook gala-uniformen. Het museum beschikt over een aantal bijzondere voertuigen

 2. Wolters Schoenmakers

  Wolters Schoenmakers

  Adres
  Constantijnstraat 46, Nijverdal

  Bij Wolters Schoenmakers kun je niet uitsluitend terecht voor schoenreparaties, maar ook voor sleutelservice, naambordjes, lederwaren en Eastpak tassen. De meeste schoenreparaties zijn klaar terwijl u wacht of winkelt.

 3. J. Kooiker Stoffen Textiel

  J. Kooiker Stoffen Textiel

  Adres
  Gemeenteweg 197, 7951 CK Staphorst

  Staphorst een plaats in de kop van Overijssel gelegen in een prachtig landelijke omgeving, met z’n vele folklore en klederdracht.

 4. Roetgerink Mode

  Roetgerink Mode

  Adres
  Dorpsstraat 148, 7468CR Enter

  De modestaat van Twente en Verrassende schoenmode niet onder een dak maar in twee winkels tegenover elkaar gelegen aan de Dorpsstraat in Enter