Rademakers Poeliersbedrijf

Vandaag geopend van
Vandaag 08:30 - 18:00
Adres
Constantijnstraat 19, 7442 MC Nijverdal

Rademakers Poeliersbedrijf

In november 1994 is Rademaker's Poeliersbedrijf in Nijverdal gestart en sinds die tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een kip- en grillspecialist met veel kant-en-klaar producten, grillsnacks en hapjesschotels.

Wij, Hans en Linda Rademaker, waren in 1994 op zoek naar een poeliersbedrijf. Hans was al 7 jaar werkzaam bij een poelier in Appingedam/Delfzijl. En Linda werkte bij een slager. Na op meerdere locaties poeliersbedrijven te hebben bekeken ,waaronder ook in grote steden, kwam Wildhuis Centrum van poelier Maassen van den Brink te koop, aan de Constantijnstraat in het prachtige dorp Nijverdal. Aangezien wij allebei ook uit een dorp komen uit Groningen en Drenthe sprak ons dit het meeste aan. Maassen van de Brink was hier al een begrip, dus voor ons een reden om hier neer te strijken en de zaak over te nemen.

Vanaf toen hebben wij ons assortiment en de winkel flink uitgebreid, want kip is het meest veelzijdige stukje vlees en dat proberen wij de klant te laten zien, je kunt er heel veel mee.

We hebben nu een zeer ruime keus in kant en klare produkten, hapjes en gegrilde artikelen, maaltijden, eigen gemaakte kipgrillworst, gehaktballen, enz. Bijna alles wordt bij onszelf bereid in onze open werkplaats. Geen geheim voor de klant, een eerlijk product.

Wij verzorgen ook hapjesschalen. En hebben ook hotpotten en warme hapjes in au bain de maries . Verder hebben wij natuurlijk ook een versassortiment: kipfilet, kipdrumsticks, kippenbouten,vlugklaar artikelen en kipgehakt. Dit is maar een kleine greep. Ook kalkoen heel en in delen filet bouten drumsticks ed., hebben wij in ons assortiment. In het wildseizoen (van oktober tot februari) hebben we een uitgebreid wildassortiment. Met gratis veel recepten en advies. Ook de rest van het jaar is het meeste wild via onze wildleveranciers te verkrijgen,

In de zomer hebben wij een zeer uitgebreid barbecue assortiment, ook verhuren wij dan gas barbecues in allerlei soorten en maten , zelfs een bbq-aanhanger!

Verder hebben wij indische toko produkten, bamisoep en veel kruiden. Wij horen natuurlijk bij “De Gouden Winkelrand”. We hebben parkeren voor de deur , met parkeerschijf een half uur, tijd genoeg om rustig rond te kijken en uw aankoop te kunnen doen. Rademaker’s Poeliersbedrijf is al bijna 20 jaar een begrip in N’dal en omstreken. Uw kippeboer, uw poelier!