Weideman Bloem en Groen

Vandaag geopend van
Vandaag 09:00 - 17:00
Adres
Grotestraat 172, Nijverdal

Weideman Bloem en Groen

Bij Weideman Bloem & Groen in Den Ham en Nijverdal is altijd groot assortiment verse snijbloemen aanwezig. Deze worden meerdere keren per week ingekocht op de veiling. Daarom is er altijd een ruime keuze van een goede kwaliteit bloemen.

Het is een uitdaging telkens een verrassend assortiment met een diversiteit aan verse bloemen te hebben staan. zodat ons vakkundig personeel hier mooie en creatieve boeketten/bloemstukken van kan maken .

Planten zorgen voor een vrolijke en gezonde omgeving, zij zorgen voor een goede luchtvochtigheid en werken ook luchtzuiverend. Daarom is er volop keuze in bloeiende en groene planten bij Weideman Bloem & Groen.

Planten komen mooi tot hun recht als er ook aandacht is voor de decoratie. Met natuurlijke materialen haal eenvoudig het beste in de planten naar boven. Planten zorgen voor vrolijkheid, rust en ontspanning in huis, wij kunnen u hierin adviseren wat het best in uw huis past.

Dit alles voor een betaalbare prijs. Kom gezellig langs in onze bloemen winkel in Den Ham of Nijverdal om de sfeer te proeven