Jacobs Slapen

Vandaag geopend van
Vandaag 10:00 - 17:30
Adres
Smidsweg 31, 7441EJ Nijverdal

Jacobs Slapen

Jacobs Slapen is dé slaapdeskundige in Nijverdal en omstreken die alles weet van comfortabel en gezond slapen. U krijgt er altijd persoonlijk en deskundig advies. Zo bent u er zeker van dat u datgene koopt wat ook echt bij u past.

Jacobs Slapen heeft een ruime beddenstudio waar alle soorten testmatrassen liggen. De slaapadviseurs letten op de persoonlijke wensen van de klant, maar kijken ook naar lighouding, lichaamsgewicht en –bouw, warmtegevoeligheid, mate van transpireren en eventuele klachten. Ook om de slaapkamer aan te kleden ben je bij Jacobs Slapen aan het juiste adres, ze hebben vele merken, stijlen en soorten bedtextiel. Niet voor niets de grootste in bedtextiel in de regio.

Met 75 jaar ervaring en kennis kan Jacobs Slapen voor iedereen een passend slaapadvies geven. Kom eens een kijkje nemen in onze gezellige winkel met onze uitgebreide collectie in boxsprings, slaapkamers, comfortbedden, linnenkasten, matrassen, bedbodems, hoofdkussens, dekbedden en bedtextiel. Door gezamelijke inkoop kunnen de prijzen laag gehouden worden en onderscheidt Jacobs Slapen zich door een erg goede prijs/kwaliteit verhouding.