Zwembad De Mors

Adres
De Mors 4, 7491DZ Delden

Zwembad De Mors

Proef de charme van het buiten zwemmen in het verwarmde openlucht zwembad De Mors in Delden. Het complex is voorzien van een overdekte kleed- en doucheaccommodatie met daarnaast een goed geoutilleerde horecagelegenheid.

De vier bassins bieden altijd voldoende ruimte voor iedereen. Zo is er een peuterbad met glijbaan en een sproeiende paddenstoel voor de allerkleinsten, twee ondiepe baden met o.a. een brede familieglijbaan en diverse spuitelementen en tot slot een diep bassin met een afmeting van maar liefst 50 x 25 meter. Dit bad is voorzien van startblokken en springplanken van één en drie meter. De watertemperatuur bedraagt minimaal 23°C.

Rondom de baden zijn voorzieningen getroffen als bankjes en picknicktafels waardoor u uw kinderen goed in de gaten kunt houden. Tevens is er een enorme ligweide aanwezig om heerlijk te recreëren.

Rondom en in de baden en op de zonneweide zijn diverse speelvoorzieningen geplaatst, waardoor eenieder zich uitstekend een dagje kan vermaken.

De horeca is centraal gelegen binnen de accommodatie. Tijdens het zwemseizoen kunnen diverse snacks en drankjes zowel binnen als buiten op het sfeervolle terras worden genuttigd. Er is natuurlijk een ruime keus uit snoep en ijs voor de kinderen.