Blauwe Bessenkwekerij "De Greftenhoeve"

Vandaag geopend van
Vandaag 10:00 - 17:00
Adres
Greftenweg 16, 7671PC Vriezenveen

Blauwe Bessenkwekerij "De Greftenhoeve"

Blauwebessen kwekerij nabij uniek natuurgebied de Engbertsdijksvenen. In de boerenwinkel worden eigengemaakte producten verkocht, b.v. jam,bessensap en wijn. Binnen in de nostalgische koffie schenkerij of buiten op het originele terras kunt u lekker koffie drinken met heerlijke blauw bessenvlaai.

De Greftenhoeve is een blauwe bessenkwekerij, gespecialiseerd in het kweken van blauwe bessen voor de verse consumptie. Het grootste deel van de vers geplukte bessen gaat naar de veiling Fruitmasters in Geldermalsen, een deel is voor de verkoop aan huis.

U kunt blauwe bessen geplukt kopen, maar veel leuker is zelf plukken op het zelfplukland. Ook kleinfruit zoals bramen, rode en zwarte bessen, kruisbessen en blanke bessen zitten in het assortiment.

Op het boerenerf, onder de oude eikenbomen of in de hooischuur kunt u een kopje koffie met blauwe bessenvlaai gebruiken. In de boerenwinkel kunt u de eigen gemaakte blauwe bessen producten kopen maar ook een aantal bijzondere streekproducten uit Twente.

Het is leuk om een fietstocht van de Greftenhoeve te rijden, de routes komen langs het unieke natuurgebied de Engbertsdijksvenen. Het Twents wandelnetwerk en het fietsknooppunten systeem ligt dicht in de buurt. De combinatie van zelfplukken en een fietstocht biedt een dagvulling.

■vanaf 15 juni t/m 30 september elke dag geopend, van 9.00 tot 17.00 uur, alleen zondags zijn we gesloten. ■'s Avonds bent u ook welkom, maar belt u dan eerst even. ■Buiten het seizoen is de boerenwinkel alleen op maandag en woensdag van 10.00 tot 17.00 en op afspraak geopend. ■Groepen op afspraak.

Gratis toegang

Huisdieren: Honden aangelijnd toegestaan