Lucky The Feel Good Provider

Vandaag geopend van
Vandaag gesloten
Adres
Morsweg 8e, 7461ag Rijssen

Lucky The Feel Good Provider

Het hart van alle happenings van Lucky The Feel Good Provider is het gebouw aan de Morsweg 8e in Rijssen. Het uitgaanscentrum heeft alle faciliteiten en 9 verschillende ruimtes met hun eigen sfeer. Find out & Be Lucky!

De organisatie achter het succes van Lucky The Feel Good Provider is in handen van een dynamisch, enthousiast en professioneel team wat in staat is om van ieder evenement een daverend succes te maken. Een persoonlijke touch en een helder beeld van wat er gaat komen is voor ieder evenement belangrijk. Zowel voor de bezoekers van de evenementen en feesten als voor u als opdrachtgever. De professionals van Lucky The Feel Good Provider hebben door jarenlange ervaring en vele positieve bezoekers deze expertise zo beschikbaar om 'iets groots en iets goeds'' neer te zetten.

Uiteraard kunt u kennismaken met de mensen achter de schermen. Be Lucky! Neemt u daarvoor gerust contact op via onze contactpagina en maak kennis met Lucky The Feel Good Provider.

Agenda

Hollandse Avond (18+)

Aanvang
Locatie
Lucky The Feel Good Provider, Rijssen

Hollandser dan dit wordt het niet. Niemand minder dan Jannes staat 28 februari op het podium in Lucky tijdens de Hollandse Avond.

Brommers Kieken 2020

Aanvang
Locatie
Lucky The Feel Good Provider, Rijssen

De mooie avond wordt georganiseerd door de broers Bertus en Wim van de Merwe in samenwerking met Lucky. Het gaat een prachtige editie worden met verschillende live acts op het podium!