Zien & Doen

West Twente is een veelzijdige gebied waar veel te beleven valt. Van actief en sportief naar rustige natuur beleving en leuke en leerzame activiteiten voor en met de kinderen. Er is voor elk wat wils! De pagina Zien en Doen geeft u tips voor trips voor een leuke tijdsbesteding bij ons in West Twente.

 1. Noordmolen

  Noordmolen

  Adres
  Noordmolenweg 5, 7495VK Ambt Delden

  De Noordmolen op landgoed Twickel is een watermolen van meer dan 650 jaar oud! Hier wordt olie geslagen uit lijnzaad (vlaszaad). Door de eeuwen heen is de molen verschillende malen gerestaureerd. Vanaf 1990 houden vrijwilligers de molen in bedrijf.

 2. Beauty For All

  Beauty For All

  Adres
  Rijssensestraat 123, 7441 AB Nijverdal

  Bij Beauty For All staat kwaliteit voorop en zijn we door middel van trainingen en haarshows volledig op de hoogte van haarmode en beauty. Ook staat bij ons de klant centraal en doen we ons uiterste best de wens van de klant te vervullen.

 3. Roetgerink Mode

  Roetgerink Mode

  Adres
  Dorpsstraat 148, 7468CR Enter

  De modestaat van Twente en Verrassende schoenmode niet onder een dak maar in twee winkels tegenover elkaar gelegen aan de Dorpsstraat in Enter

 4. Livera

  Livera

  Adres
  Grotestraat 97, 7443BC Nijverdal

  Livera wil vrouwen gelukkiger maken door te laten zien, dat mooie, verleidelijke en functionele bodysfashion voor iedere vrouw bereikbaar is, voor ieder figuur en elk moment.

 5. Graftrommelmuseum

  Graftrommelmuseum

  Adres
  Markeloseweg 135, 7471JD Goor

  Wolter Wiegerinck en Johan Brunnekreeft van Historisch Goor zijn de uitdaging aangegaan om een aantal graftrommels op te knappen. De trommels zijn tentoongesteld in het Graftrommelmuseum op de Algemene Begraafplaats.

 6. Natuurreservaat de Breeriet

  Natuurreservaat de Breeriet

  Adres
  Twickelerlaan 7, 7495VG Delden

  Verscholen in het bos ligt e Breeriet, een fraai vormgegeven wandelpark uit 1871. Het park is beperkt toegankelijk voor publiek.

 7. MTB-route Wierden

  MTB-route Wierden

  Regio Twente heeft in nauwe samenwerking met de Provincie Overijssel, de gemeente Wierden, MTB-verenigingen, Tourist Info Wierden en grondeigenaren/beheerders een schitterende MTB route ontwikkeld in en om Wierden.

 8. Huiskamerrestaurant De Zeven Zaligheden

  Huiskamerrestaurant De Zeven Zaligheden

  Adres
  Geerdijk 36 B, 7683 SR Den Ham

  In het buitengebied van Den Ham vindt u huiskamerrestaurant "De Zeven Zaligheden"Een heerlijke plek om een avond culinair te genieten in een ontspannen sfeer met veel persoonlijke aandacht.

 9. De Jongens - Food & Lifestyle

  De Jongens - Food & Lifestyle

  Adres
  Grotestraat 162, Nijverdal

  Bijzonder Genieten! bij De Jongens – Food & Lifestyle Het team zorgt ervoor dat u onder het genot van heerlijke Italiaanse koffie gezellig kunt woon-winkelen. De lifestyle producten kenmerken zich door een stoer, uniek en eigen karakter.

 10. Zonnestudio & Schoonheidssalon Beauty Age

  Zonnestudio & Schoonheidssalon Beauty Age

  Adres
  Constantijnstraat 23, 7442 MC Nijverdal

  Graag heten wij u welkom bij Beauty Age Zonnestudio & Schoonheidssalon, het adres voor verantwoord zonnen onder ideale omstandigheden. Zowel 's zomers als 's winters.

 11. Klompenwinkel Diepenheim

  Klompenwinkel Diepenheim

  Adres
  Grotestraat 64, 7478AD Diepenheim

  Op zoek naar een paar klompen, laarzen of werkschoenen? Dan is de Klompenwinkel van familie de Jonge in Diepenheim het adres!