Zien & Doen

West Twente is een veelzijdige gebied waar veel te beleven valt. Van actief en sportief naar rustige natuur beleving en leuke en leerzame activiteiten voor en met de kinderen. Er is voor elk wat wils! De pagina Zien en Doen geeft u tips voor trips voor een leuke tijdsbesteding bij ons in West Twente.

 1. Golfclub De Koepel

  Golfclub De Koepel

  Adres
  Rijssensestraat 142a, 7642NN Wierden

  Golfclub de Koepel is een gastvrije, gezellige golfclub met een uitdagende 18 holes par 70 baan. De golfbaan ligt in een mooi stukje natuurgebied dat vroeger bekend stond als de Wierdense duinen en heeft een afwisselend karakter.

 2. De Koff Verhuur & Entertainment

  De Koff Verhuur & Entertainment

  Adres
  Fabrieksweg 12, 7451PT Holten

  De Koff is een all-round verhuur bedrijf voor uw zakelijk of familie uitje. U heeft de mogelijkheid om kevers, electrische toeks, solexen, themafeesten, springkussens te huren.

 3. Wibra

  Wibra

  Adres
  Grotestraat 194, 7443 BS Nijverdal

  Wibra is een familiebedrijf met passie en ambitie. Op alle niveaus, van winkelvloer tot directie, hebben wij één hoofddoel: zuinig zijn op u, onze klant.

 4. Bijlstra Haarstyling & More

  Bijlstra Haarstyling & More

  Adres
  Grotestraat 44, 7683 BC Den Ham

  Het merk: Bijlstra Haarstyling & More staat voor een sociaal betrokken kapsalon waar men flexibel, professioneel en modern werkt, al meer dan 25 jaar, waar de juiste kwaliteit en prijs verhouding wordt aangeboden.

 5. Tweewielercentrum Van Munster

  Tweewielercentrum Van Munster

  Adres
  Reggeweg 6a, 7447AN Hellendoorn

  Welkom bij tweewielercentrum van Munster. Tweewielercentrum Van Munster is officieel dealer van Batavus,Sparta, TDR bike,Bulls,Merida,Pegasus.

 6. Happen & Stappen in Holten

  Happen & Stappen in Holten

  Adres
  Smidsbelt 6, Holten

  Met Happen en Stappen maakt u een prachtige wandeling over de Holterberg even ten noorden van Holten en de Zuurberg ten zuiden van Holten.

 7. Voetveer over de Regge

  Voetveer over de Regge

  Adres
  Regge, nabij Klokkendijk 14, Notter

  In het verre verleden waren de buurtschappen Notter en Zuna met elkaar verbonden middels een historisch veerpont over de Regge. Nu is de oversteek met het handbediende veerpontje een bijzondere beleving tijdens uw wandel- of fietstocht.

 8. Bike Tuning Wierden

  Bike Tuning Wierden

  Adres
  Nijverdalsestraat 46, 7642AE Wierden

  Bike Tuning Wierden is gespecialiseerd in racefietsen, cyclecrossfietsen en 29er mtb. U koopt hier niet alleen een fiets, maar een totaal pakket.