Zien & Doen

West Twente is een veelzijdige gebied waar veel te beleven valt. Van actief en sportief naar rustige natuur beleving en leuke en leerzame activiteiten voor en met de kinderen. Er is voor elk wat wils! De pagina Zien en Doen geeft u tips voor trips voor een leuke tijdsbesteding bij ons in West Twente.

 1. Fietswereld Bouwmeester

  Fietswereld Bouwmeester

  Adres
  Wilsonweg 35, 7478BA Diepenheim

  Fietswereld Bouwmeester biedt het complete assortiment fietsen, onderdelen & accessoires en kleding.

 2. Dorcas

  Dorcas

  Adres
  Rijssensestraat 74A, 7442 MK Nijverdal

  Dorcas legt zich niet neer bij armoede in Oost-Europa en Afrika. Ze werkt samen met lokale partnerorganisaties aan het vergroten van de zelfredzaamheid van de allerarmsten in deze gebieden en laat zich hiervoor inspireren door Mattheüs 25 uit de Bijbel.

 3. Parkgebouw Rijssen

  Parkgebouw Rijssen

  Adres
  Oosterhofweg 49, 7461BT Rijssen

  Het culturele hart van Rijssen, voor iedereen. Nog steeds wordt de ‘Oude Dame’ en haar omgeving gebruikt voor theater en filmvoorstellingen, congressen en andere culturele doeleinden.

 4. Vonder Interieur

  Vonder Interieur

  Adres
  Vonderweg 23, 7468ZG Enter

  Vonder is gevestigd te Enter, waar u van harte welkom bent om u te laten inspireren in de showroom en de fabriek te bekijken. Daarnaast worden de concepten van Vonder getoond bij Co van der Horst in Amstelveen en CILO in Zutphen. Wilt u meer weten, aarzel dan niet contact op te nemen met ons hoofdkantoor te Enter of stuur ons een bericht, dan nemen we contact met u op.

 5. Vechtdal Hoeve

  Vechtdal Hoeve

  Adres
  Ridderinkweg 3, 7735 KG Arriën

  Kom alles te weten over Brandrode runderen en in het bijzonder van het boerenleven. Boek een koesafari met vrienden of familie bij de Vechtdal Hoeve. Proef de smaak van Brandrode koeien vlees.

 6. Het Exoo

  Het Exoo

  Adres
  Wierdenseweg 28, 7468RZ Enter

  Reggehooiberg op biologische boerderij. In de kromming van Regge tussen Enter en Wierden, op de plek waar nu Het Exoo staat, stond in 1475 al een boerderij.

 7. Visvergunningen

  Visvergunningen

  Adres
  Dorpsstraat 58, 7683BL Den Ham

  In Twenterand zijn veel viswateren, de vergunningen kunt u halen bij CAV Den Ham

 8. De Bloemerie

  De Bloemerie

  Adres
  Noordachtereschweg 1, 7475BL Markelo

  In de ruim opgezette winkel vind je een groot assortiment groene- en bloeiende planten, ruime keuze aan snijbloemen en boeketten.

 9. Atelier de Schöppe

  Atelier de Schöppe

  Adres
  Weldammerstraat 1, 7496PZ Hengevelde

  Tineke Goorhuis opende in 2010 de deuren van atelier de Schöppe, dat in in het prachtige natuurgebied Weldam tussen Hengevelde, Goor en Diepenheim ligt. Ook zonder talent of ervaring maak je hier de mooiste schilderkunst.

 10. Het Punt

  Het Punt

  Adres
  Burgemeester Koetjestraat 2, 7681 ZP Vroomshoop

  Het Punt is een multifunctioneel activiteitencentrum in Vroomshoop. Eén locatie met tal van mogelijkheden.