Zien & Doen

West Twente is een veelzijdige gebied waar veel te beleven valt. Van actief en sportief naar rustige natuur beleving en leuke en leerzame activiteiten voor en met de kinderen. Er is voor elk wat wils! De pagina Zien en Doen geeft u tips voor trips voor een leuke tijdsbesteding bij ons in West Twente.

 1. Prima Fashion

  Prima Fashion

  Adres
  Smitstraat 3, 7683 BD Den Ham

  Prima fashion is een gemoedelijke kledingwinkel met een regionale functie. In de winkel hangt een gezellige sfeer en de kledingadviseurs geven u persoonlijke aandacht en een goed advies. De modische collecties van diverse topmerken zijn sfeervol gepresenteerd en de service is prima. Prima fashion, gewoon prima!

 2. J. Kooiker Stoffen Textiel

  J. Kooiker Stoffen Textiel

  Adres
  Gemeenteweg 197, 7951 CK Staphorst

  Staphorst een plaats in de kop van Overijssel gelegen in een prachtig landelijke omgeving, met z’n vele folklore en klederdracht.

 3. Het Loket | Kunststation Delden

  Het Loket | Kunststation Delden

  Adres
  Stationsweg 5, 7491AP Delden

  Een vernieuwend sociaal kunstplatform dat gerund wordt door de organisatie MIKC, kunstenaars en vrijwilligers. Actuele maatschappij kritische onderwerpen worden door kunstprojecten, thema exposities en social design tot uiting gebracht.

 4. Boerderij Nevenzel.

  Boerderij Nevenzel.

  Adres
  Janmansweg, Eerder Achterbroek, 7683 BB Den Ham

  Nevenzel is een rijksmonument dat door Natuurmonumenten in erfpacht is uitgegeven. De boerderij stamt uit de 17e eeuw en is de afgelopen jaren aan de buitenkant gerenoveerd. Binnenin is deze verbouwd tot woonboerderij. Het gebinte is nog authentiek en ernaast staat nog de oorspronkelijke schaapskooi.

 5. Hofkerk

  Hofkerk

  Adres
  Diepenheimseweg 2, 7471LX Goor

  De kerk heeft een forse 15e eeuwse toren met een rijk versierd zandstenen portaal. In de kerk is de grafkelder van de familie Ripperda.

 6. E-P DI-JO

  E-P DI-JO

  Adres
  Oude Deldenseweg 1, 7468CV Enter

  Altijd een deskundig advies Uw bestelling bezorgt wanneer het u uitkomt Persoonlijke service staat altijd centraal

 7. Theater Het Punt

  Theater Het Punt

  Adres
  Burgemeester Koetjestraat 2, 7681 ZP Vroomshoop

  Een multifunctionele accommodatie in Vroomshoop. In dit gebouw is onder andere Theater Het Punt gevestigd.

 8. D-Reizen

  D-Reizen

  Adres
  Keizerserf 37a, 7442 MG Nijverdal

  Natuurlijk wilt u de voorpret van het oriënteren, van het zoeken. Maar verdwalen wilt u niet. Daarom heeft D-reizen de grootste online Vakantiewinkel. Hebben we de grootste keuze.

 9. Paintball Wierden

  Paintball Wierden

  Adres
  Haarboersweg 1, 7645AD Hoge Hexel

  Paintball, een spel waarbij men "verfkogels" op elkaar afvuurt, is geschikt voor jong en oud en kan bij alle weersomstandigheden plaatsvinden.

 10. Ziengs

  Ziengs

  Adres
  Keizerserf 12, 7442 MN Nijverdal

  Ziengs Schoenen is een familiebedrijf met een historie van meer dan 68 jaar. Op 1 oktober 1946 opgericht door Berend Ziengs. De 77 winkels in Nederland hebben een ruim assortiment merkschoenen voor het hele gezin.

 11. Aan de Stegge gebouw

  Aan de Stegge gebouw

  Adres
  Nieuwenkampsmaten 8, 7472DE Goor

  Bijzonder kantoorgebouw in de stijl van de beroemde Oostenrijkse architect Hundertwasser. Bezichting mogelijk op afspraak.