Zien & Doen

West Twente is een veelzijdige gebied waar veel te beleven valt. Van actief en sportief naar rustige natuur beleving en leuke en leerzame activiteiten voor en met de kinderen. Er is voor elk wat wils! De pagina Zien en Doen geeft u tips voor trips voor een leuke tijdsbesteding bij ons in West Twente.

 1. Camping De Mölnhöfte

  Camping De Mölnhöfte

  Adres
  Nijhofweg 5, 7478PX Diepenheim

  Camping De Mölnhöfte ligt in een landelijke omgeving op twee kilometer afstand van het stedeke Diepenheim in de Hof van Twente, Overijssel. Gastvrijheid staat voorop! Jong en oud kan bij ons terecht. U kunt genieten van fiets en wandelroutes door de mooie natuur, of gaat fietsen!

 2. Rederij Peters

  Rederij Peters

  Adres
  Zwolseweg 4, 7731BC Ommen

  Op zoek naar een leuk dagje uit in Overijssel? Kom varen op de Vecht! Bij Rederij Peters in Ommen liggen de kano’s, nostalgische motorbootjes en luxe (e-)sloepen al voor jullie klaar.

 3. Atelier Frank van Zwicht

  Atelier Frank van Zwicht

  Adres
  Peckedammerstraat 2, 7478DE Diepenheim

  Sieraadontwerper Frank van Zwicht (1950) laat door zijn ontwerpen zijn ideeën zien over de vormgeving van eigentijdse sieraden voor mannen en vrouwen. Neem deel aan een titanium workshop!

 4. Educatieve Kruidentuin

  Educatieve Kruidentuin

  Adres
  Herman Jansenpark, Schout Doddestraat, Vriezenveen

  Ten zuiden van Vriezenveen ligt het Herman Jansenpark. In dit wandelgebied, waar men het kenmerkende slagenlandschap nog in kan herkennen, ligt de Educatieve Kruidentuin verscholen.

 5. Stout!

  Stout!

  Adres
  Keizerserf 1, 7442 MG Nijverdal

  Kan een naam beter gekozen zijn? STOUT! jeans & more Store wil prikkelen en is een beetje ondeugend, maar heeft vooral ook stoere en betaalbare kleding.

 6. Lingerie

  Lingerie

  Adres
  Henri Dunantplein 3, 7442 NP Nijverdal

  Al sinds 1994 hebben moeder en dochter, Diny en Berlinda een lingerie speciaalzaak in het centrum van Nijverdal.

 7. Jumbo Supermarkt

  Jumbo Supermarkt

  Adres
  Grotestraat 135, 7443 BE Nijverdal

  Jumbo Nijverdal is gevestigd in het centrum van Nijverdal. De winkel heeft een ruimte entree, brede gangpaden en een heel groot assortiment.

 8. Juwelier Asbroek

  Juwelier Asbroek

  Adres
  Grotestraat 11, 7461KE Rijssen

  De winkel geeft een indruk van de mogelijkheden die wij als juwelier u kunnen bieden. Naast de verkoop van horloges en sieraden, met diamant, in goud of zilver, titaan of staal, verkopen wij in onze winkel uiteraard een ruime collectie trouwringen.

 9. Wildlands Adventure Zoo Emmen

  Wildlands Adventure Zoo Emmen

  Adres
  Raadhuisplein 99 Emmen (Let op: het navigatieadres voor parkeerterrein P-Zuid van Q-park is Ermerweg 28, 7812 BG Emmen), 7811 AP Emmen

  Vanaf 25 maart 2016 kan het: een wereldexpeditie maken in één dag. In WILDLANDS Adventure Zoo Emmen reis je door de jungle, de savanne en het poolgebied.

 10. Café Spoolder

  Café Spoolder

  Adres
  O.l. Vrouwestraat 2, 7497MA Bentelo

  Bij Spoolder kun je altijd terecht voor een vers ijsje, een zomers terrasbezoek, een gezellig café avondje of voor een compleet feest. Ook zakelijk is Spoolder de perfecte locatie!