Zien & Doen

West Twente is een veelzijdige gebied waar veel te beleven valt. Van actief en sportief naar rustige natuur beleving en leuke en leerzame activiteiten voor en met de kinderen. Er is voor elk wat wils! De pagina Zien en Doen geeft u tips voor trips voor een leuke tijdsbesteding bij ons in West Twente.

 1. Holtmaat Vis Salades Catering

  Holtmaat Vis Salades Catering

  Adres
  Grotestraat 100, 7471BS Goor

  Het begon allemaal in 1924, toen Willem & Griet Holtmaat de snoepwinkel aan de Grotestraat 100 in Goor overnamen. Al snel werd het snoepassortiment uitgebreid met ... vis!

 2. De Uitdaging

  De Uitdaging

  Adres
  Grote Kattendijk 25-27, 7695 TR Bruchterveld

  De Uitdaging verzorgt Kookworkshops in het authentieke Ot en Sien schooltje in Bruchterveld, Avontuurlijk Koken arrangementen op elke locatie die u wenst en verzorgt een compleet feest voor mensen die wat te vieren hebben.

 3. Caravan Centrum Delden

  Caravan Centrum Delden

  Adres
  De Dennen 15, 7491HH Delden

  Op zoek naar een nieuwe of tweedehands caravan of camper? Dan bent u hier aan het juiste adres! Ook het adres voor onderhoud of kampeerartikelen.

 4. Houtzaagmolen Twickel

  Houtzaagmolen Twickel

  Adres
  Zaagmolenweg 1, 7491BS Delden

  De Twickeler Houtzaagmolen werd in 1771 in opdracht van Carel George Graaf van Wassenaer Obdam gebouwd.

 5. Rondstappen in 't Vjenne

  Rondstappen in 't Vjenne

  Adres
  start: Westeinde 54, 7671 CD Vriezenveen

  Deze wandelroute neemt u mee naar een klein stukje van het agrarische gebied van Vriezenveen. o.a. langs boerderijen en watergangen.

 6. WR Bikes

  WR Bikes

  Adres
  Molenweg 10, 7448RE Haarle

  Sinds 2007 zijn wij de trotse eigenaar van WRBIKES. WRBIKES is een KTM ORANGE SHOP met een uitgebreide collectie van alle MTB/RACE.

 7. Top 1Toys

  Top 1Toys

  Adres
  Grotestraat 176, 7443 BR Nijverdal

  Al meer dan 10 jaar staat Top 1 Toys garant voor service, advies en kwaliteit. Je kunt bij alle Top 1 Toys winkels terecht voor de grootste collectie speelgoed.

 8. Slagerij Kastelein

  Slagerij Kastelein

  Adres
  Goorseweg 8-10, 7478BD Diepenheim

  Slagerij Kastelein is een ambachtelijke slagerij met eigen worstmakerij, waar het ambacht al jaren hoog in het vaandel staat.

 9. Oudelaar Optiek

  Oudelaar Optiek

  Adres
  Grotestraat 164, 7443 BP Nijverdal

  Wij hebben passie voor kwaliteit, service en mooie brillen. Een bril vinden met de beste pasvorm en waar je gezicht perfect in uitkomt, is wat Oudelaar Optiek graag voor je doet.

 10. Sterrenwacht Hellendoorn

  Sterrenwacht Hellendoorn

  Adres
  Grotestraat 281, 7441 GS Nijverdal

  De sterrenwacht is gehuisvest in het Buitencentrum Sallandse Heuvelrug van Staatsbosbeheer. De locatie, gelegen aan de rand van een prachtig groot natuurgebied, is ronduit uniek te noemen. Er is relatief nog weinig lichtvervuiling: er kunnen bij een heldere avond wel 1500 a 2000 sterren met het blote oog worden waargenomen.

 11. De Zandstuve

  De Zandstuve

  Adres
  Grote Beltenweg 3, 7794RA Rheeze (Hardenberg)

  De Zandstuve is een kindercamping waar voor jong en oud veel te beleven is. De camping is gelegen in een mooie landelijke omgeving in Hardenberg.