Zien & Doen

West Twente is een veelzijdige gebied waar veel te beleven valt. Van actief en sportief naar rustige natuur beleving en leuke en leerzame activiteiten voor en met de kinderen. Er is voor elk wat wils! De pagina Zien en Doen geeft u tips voor trips voor een leuke tijdsbesteding bij ons in West Twente.

 1. Leferink Schoenen

  Leferink Schoenen

  Adres
  Langestraat 55, 7491AB Delden

  Leferink Schoenen is gevestigd in het historische centrum van Delden en biedt een ruime keuze schoenen van alle grote merken.

 2. Midgetgolf de Blekkenhorst

  Midgetgolf de Blekkenhorst

  Adres
  Nienenhoek 8, 7683 SC Den Ham

  Bij camping de Blekkenhorst hoeft niemand zich te vervelen! Camping de Blekkenhorst heeft namelijk ook midgetgolf Overijssel! Leuk voor het hele gezin! Kom gezellig een balletje slaan op de midgetgolfbanen.

 3. Grand café `t Wapen van Markelo

  Grand café `t Wapen van Markelo

  Adres
  Grotestraat 1, 7475AZ Markelo

  ‘t Wapen van Markelo staat garant voor kwaliteit en gezelligheid. Restaurant ‘t Wapen van Markelo gelegen in het hartje van Markelo.

 4. Kranenberg Juweliers

  Kranenberg Juweliers

  Adres
  Grotestraat 51, 7471BL Goor

  In deze stijlvolle juwelierszaak vind je een verrassende en veelzijdige collectie sieraden en horloges. Door het moderne en open atelier kijk je mee in de creatieve keuken, waar met veel passie allerlei sieraden van goud en zilver naar wens worden gemaakt en gesmeed.

 5. Jumbo Rudy Veldkamp

  Jumbo Rudy Veldkamp

  Adres
  Grotestraat 2, 7683 BB Den Ham

  Jumbo Rudy Veldkamp is een supermarkt die midden in de samenleving wil staan. Wij zijn ervan overtuigd dat je in een dorp met elkaar de schouders eronder moet zetten om het dorp leefbaar te houden. Daarom zijn wij zeer actief en betrokken met Den Ham.

 6. Bakkerij ten Brinke

  Bakkerij ten Brinke

  Adres
  Kruisstraat 2, 7731 CR Ommen

  Brood en banketbakkerij ten Brinke is gevestigd in Ommen. Hier vind je een heerlijke assortiment brood- en banketproducten. Natuurlijk ben je welkom om het te komen proeven!

 7. Hammerflier

  Hammerflier

  Adres
  Hammerflier, 7683 VV Den Ham

  Waterwingebied, dat ingericht is door waterleidingmaatschappij Overijssel(WMO) als natuurgebied. Honden zijn hier aangelijnd toegestaan.