Zien & Doen

West Twente is een veelzijdige gebied waar veel te beleven valt. Van actief en sportief naar rustige natuur beleving en leuke en leerzame activiteiten voor en met de kinderen. Er is voor elk wat wils! De pagina Zien en Doen geeft u tips voor trips voor een leuke tijdsbesteding bij ons in West Twente.

 1. DA Fredriek

  DA Fredriek

  Adres
  Keizerserf 10C, 7442 MN Nijverdal

  DA winkels onderscheiden zich door klantvriendelijkheid, vakkundigheid en persoonlijk advies met een verrassend en weldadig assortiment van kwaliteitsproducten. Deze eigenschappen zijn nauwkeurig doorvertaald in het DA huismerk.

 2. Annemarie Wonen

  Annemarie Wonen

  Adres
  Dorpsstraat 9, 7451BR Holten

  Voor een sfeervol ingericht interieur is de keuze van stoffering erg belangrijk. Wij besteden met veel plezier aandacht aan het samenstellen van een mooie collectie stoffen en geven u daarin graag advies.

 3. R.K. kerk O.L. Vrouwe van Altijddurende Bijstand Kerk

  R.K. kerk O.L. Vrouwe van Altijddurende Bijstand Kerk

  Adres
  Onze Lieve Vrouwestraat 3, 7497MA Bentelo

  De RK kerk Onze Lieve Vrouwe van Altijddurende Bijstand uit 1954 is een driebeukige basilicale kerk met terzijde staande toren in traditionalistische trant, beïnvloed door de romaanse en vroeg christelijke bouwkunst.

 4. Landgoed Schuilenburg

  Landgoed Schuilenburg

  Adres
  Schuilenburgerweg 54, 7447 RP Hellendoorn

  Een dag lekker varen op rivier de Regge in Overijssel en genieten van de mooie omgeving? Boek één van de zes fluisterboten bij Landgoed Schuilenburg, ga op watersafari, een rondvaart of geniet van een lekkere BBQ op het water.

 5. Multivlaai

  Multivlaai

  Adres
  Grotestraat 190A, 7443 BS Nijverdal

  In Limburg weten ze het al eeuwen: er is altijd een gelegenheid voor vlaai. Dankzij MultiVlaai kunt u nu al 25 jaar ook buiten Limburg genieten van deze overheerlijke traktatie.

 6. Graftrommelmuseum

  Graftrommelmuseum

  Adres
  Markeloseweg 135, 7471JD Goor

  Wolter Wiegerinck en Johan Brunnekreeft van Historisch Goor zijn de uitdaging aangegaan om een aantal graftrommels op te knappen. De trommels zijn tentoongesteld in het Graftrommelmuseum op de Algemene Begraafplaats.

 7. Mohocar caravans

  Mohocar caravans

  Adres
  Eskampweg 33, 7731 TA Ommen

  Mohocar caravans is een all-round caravanbedrijf en deler van Kip en Weinsberg. Hier kun je terecht voor nieuwe en gebruikte caravans, ook kan je een caravan huren.

 8. Maatjes Vispaleis

  Maatjes Vispaleis

  Adres
  Stationsstraat 14b, 7641BW Wierden

  Maatjes vispaleis heeft niet alleen een breed assortiment aan vis en visgerechten, maar als enige viszaak in Nederland, een ingebouwde japanse bakplaat, waarop de vis op een oosterse manier kan worden bereid.

 9. Formido Vroomshoop

  Formido Vroomshoop

  Adres
  Amerikalaan 1, 7681 NB Vroomshoop

  Formido, de voordelige bouwmarkt bij jou in de buurt Formido is dé lokale doe-het-zelf specialist die je verrast met inspirerende deco artikelen, voordeelacties en merkproducten van hoge kwaliteit.