Zien & Doen

West Twente is een veelzijdige gebied waar veel te beleven valt. Van actief en sportief naar rustige natuur beleving en leuke en leerzame activiteiten voor en met de kinderen. Er is voor elk wat wils! De pagina Zien en Doen geeft u tips voor trips voor een leuke tijdsbesteding bij ons in West Twente.

 1. Hebbedingen

  Hebbedingen

  Adres
  Willem Alexanderstraat 5B, 7447 MA Nijverdal

  Op zoek naar leuke Hebbedingen, zoals een trendy woonaccessoire of een origineel cadeau? Dan bent u bij Hebbedingen van De Twentse zorgcentra aan het juiste adres!

 2. Wereldwinkel Ganesha

  Wereldwinkel Ganesha

  Adres
  Grotestraat 186, 7443BR Nijverdal

  De Wereldwinkel verkoopt originele cadeaus en (h)eerlijke levensmiddelen uit andere culturen.Onze producten zijn gemaakt met respect voor mens en milieu.

 3. Konijnenbelt Bedden

  Konijnenbelt Bedden

  Adres
  Grotestraat 65, 7443BC Nijverdal

  Konijnenbelt heeft al ruim 70 jaar ervaring in slaapcomfort! En nu een op de toekomst gerichte winkel, waarin onze slaaptechnische afdeling en een compleet nieuwe linnenshop is geoptimaliseerd.

 4. Wandelnetwerk Twente, o.a. Wierden en Enter

  Wandelnetwerk Twente, o.a. Wierden en Enter

  Adres
  Marktstraat 21, 7642AK Wierden

  Het wandelnetwerk is een netwerk van wandelroutes in Twente en de daarbij behorende voorzieningen. Het biedt een veelvoud aan wandelroutes voor alle doelgroepen en kent een uniforme bewegwijzering, die knooppunten met elkaar verbindt.

 5. Parkgebouw Rijssen

  Parkgebouw Rijssen

  Adres
  Oosterhofweg 49, 7461BT Rijssen

  Het culturele hart van Rijssen, voor iedereen. Nog steeds wordt de ‘Oude Dame’ en haar omgeving gebruikt voor theater en filmvoorstellingen, congressen en andere culturele doeleinden.