Zien & Doen

West Twente is een veelzijdige gebied waar veel te beleven valt. Van actief en sportief naar rustige natuur beleving en leuke en leerzame activiteiten voor en met de kinderen. Er is voor elk wat wils! De pagina Zien en Doen geeft u tips voor trips voor een leuke tijdsbesteding bij ons in West Twente.

 1. Golfclub De Koepel

  Golfclub De Koepel

  Adres
  Rijssensestraat 142a, 7642NN Wierden

  Golfclub de Koepel is een gastvrije, gezellige golfclub met een uitdagende 18 holes par 70 baan. De golfbaan ligt in een mooi stukje natuurgebied dat vroeger bekend stond als de Wierdense duinen en heeft een afwisselend karakter.

 2. Leferink Schoenen

  Leferink Schoenen

  Adres
  Langestraat 55, 7491AB Delden

  Leferink Schoenen is gevestigd in het historische centrum van Delden en biedt een ruime keuze schoenen van alle grote merken.

 3. Elektro World Bas Baake

  Adres
  Langestraat 83, 7491AC Delden

  In 1999 is Deldenaar Bas Baake gestart met zijn elektrospeciaalzaak in het centrum van Delden. De winkel is aangesloten bij de landelijke keten Electro World.

 4. HEMA

  HEMA

  Adres
  Keizerserf 22, 7442MN Nijverdal

  De medewerkers staan altijd voor je klaar: trots, betrokken, met hart voor hún HEMA. Dat maakt HEMA uniek. Echt HEMA

 5. Wierdense Veld

  Wierdense Veld

  Adres
  Schaddenbeltsweg, Wierden

  Landschap Overijssel beheert dit uniek hoogveengebied van ruim 440 hectare. In de zomermaanden graast hier een schaapskudde om de heide in tact te laten. De grazende schapen gaan vergrassing tegen en houden berkenopslag zo kort mogelijk.

 6. De Johanneshoeve

  De Johanneshoeve

  Adres
  Dalweg 39, 7676SB Westerhaar-Vriezenveensewijk

  Vele mogelijkheden: Bed & Breakfast, appartementen, groepsaccommodatie en vergaderruimte en rustpunt. De Johanneshoeve;landelijk gelegen met uitzicht over de landerijen, nabij natuurgebied de Engbertsdijksvenen.