Zien & Doen

West Twente is een veelzijdige gebied waar veel te beleven valt. Van actief en sportief naar rustige natuur beleving en leuke en leerzame activiteiten voor en met de kinderen. Er is voor elk wat wils! De pagina Zien en Doen geeft u tips voor trips voor een leuke tijdsbesteding bij ons in West Twente.

 1. Beauty For All

  Beauty For All

  Adres
  Rijssensestraat 123, 7441 AB Nijverdal

  Bij Beauty For All staat kwaliteit voorop en zijn we door middel van trainingen en haarshows volledig op de hoogte van haarmode en beauty. Ook staat bij ons de klant centraal en doen we ons uiterste best de wens van de klant te vervullen.

 2. Bierbrouwerij De Pauw

  Bierbrouwerij De Pauw

  Adres
  Achterbroekweg 1, 7731 PN Ommen

  De brouwerij is gehuisvest op het erf van de eeuwenoude boerderij De Meulenhorst. Het erf is gelegen in natuurgebied het Eerder Achterbroek tussen Ommen en Den Ham.

 3. Goors Historisch Museum

  Goors Historisch Museum

  Adres
  Stationslaan 1, 7471AP Goor

  Het Goors Historisch Museum is gevestigd in het fraaie stationsgebouw uit 1865 waar je op twee verdiepingen kunt kennis maken met de geschiedenis van Goor.

 4. Kruidvat

  Kruidvat

  Adres
  Grotestraat 178, 7443 BR Nijverdal

  Wie kent Kruidvat niet? Bij Kruidvat winkelen wekelijks meer dan 3 miljoen klanten. Hiermee is Kruidvat marktleider in de health- & beautymarkt in Nederland en België.

 5. Galerie Jennie Dekker-Post

  Galerie Jennie Dekker-Post

  Adres
  Twistveenweg 13, 7681PB Westerhaar-Vriezenveensewijk

  Op de hoek van de Hoofdweg en de Twistveenweg in Westerhaar, vindt u deze Groninger boerderij, daterend uit 1911.

 6. Avonturenpark Hellendoorn

  Avonturenpark Hellendoorn

  Adres
  Luttenbergerweg 22, 7447PB Hellendoorn

  Verscholen in de prachtige bossen ligt het gezelligste familiepretpark van Nederland; Avonturenpark Hellendoorn! De sfeer is gemoedelijk, afstanden tussen de attracties zijn klein en wachttijden voor attracties zijn kort.

 7. Labyrint op de Borkeld

  Labyrint op de Borkeld

  Adres
  Borkeldweg 17, 7475RV Markelo

  Sinds mensenheugenis spreken labyrinten tot onze verbeelding, op alle continenten en in alle culturen. Altijd zijn het rustpunten in ons hectische bestaan. Beleving van universele waarden staat centraal, er gaat altijd iets bijzonders van uit. Het labyrint in natuurgebied de Borkeld bied je de mogelijkheid om tot jezelf te komen.

 8. De Kroon Bloembinderij

  De Kroon Bloembinderij

  Adres
  Markt 1, 7491AT Delden

  In de Kroon, het historische pand met een klokgevel, waarop een vergulde kroon is aangebracht, hierin huist De Kroon Bloembinderij.

 9. zwembad

  zwembad "De Stamper"

  Adres
  Schout Doddestraat 11A, 7671GT Vriezenveen

  Het overdekte 25-meter zwembad is verwarmd, heeft een extra instructiebad, jetstreams, een Turkse stoomcabine en waterglijbaan.

 10. Kulturhus Holten

  Kulturhus Holten

  Adres
  Smidsbelt 6, 7451BL Holten

  Het Kulturhus Holten is dé ontmoetingsplaats voor culturele en sociale activiteiten en inspirerende bijeenkomsten in het centrum van Holten.

 11. Hiawatha Actief

  Hiawatha Actief

  Adres
  Brinkweg 2, 7722VA Dalfsen

  Hiawatha Actief is specialist in groepsuitjes, maar biedt ook leuke activiteiten voor individuele gasten. Het buitenactiviteitencentrum is gelegen in Dalfsen aan de Overijsselse Vecht.

 12. 't Brilleke Optiek

  't Brilleke Optiek

  Adres
  Keizerserf 23, 7442MG Nijverdal

  Al sinds 1985 bij 't Brilleke Optiek aan het juiste adres.Of het nu gaat om een nieuwe bril,oogmeting,contactlenzen of een design zonnebril.