Zien & Doen

West Twente is een veelzijdige gebied waar veel te beleven valt. Van actief en sportief naar rustige natuur beleving en leuke en leerzame activiteiten voor en met de kinderen. Er is voor elk wat wils! De pagina Zien en Doen geeft u tips voor trips voor een leuke tijdsbesteding bij ons in West Twente.

 1. Boerderij Nevenzel.

  Boerderij Nevenzel.

  Adres
  Janmansweg, Eerder Achterbroek, 7683 BB Den Ham

  Nevenzel is een rijksmonument dat door Natuurmonumenten in erfpacht is uitgegeven. De boerderij stamt uit de 17e eeuw en is de afgelopen jaren aan de buitenkant gerenoveerd. Binnenin is deze verbouwd tot woonboerderij. Het gebinte is nog authentiek en ernaast staat nog de oorspronkelijke schaapskooi.

 2. Thuis bij Karin

  Thuis bij Karin

  Adres
  Keizerserf 4, 7442 MN Nijverdal

  Welkom, THUIS!!.....bij Karin. Op 5 april 2012 opende Karin Hofman haar cadeau en woonwinkel THUIS!!.....bij Karin aan de Grotestraat in Nijverdal.

 3. Galerie Tolg`Art

  Galerie Tolg`Art

  Adres
  Tolgaarde 6-8, 7642EZ Wierden

  Kunstgalerie met wisselende tentoonstellingen. De galerie bemiddelt in beeldende, hedendaagse, abstracte en figuratieve kunst.

 4. Slagerij Roetgerink

  Slagerij Roetgerink

  Adres
  Dorpsstraat 132, 7468CR Enter

  In onze sfeervolle winkel voorzien wij u graag van ambachtelijke producten, een goed advies en prettige bediening.

 5. D-Reizen

  D-Reizen

  Adres
  Keizerserf 37a, 7442 MG Nijverdal

  Natuurlijk wilt u de voorpret van het oriënteren, van het zoeken. Maar verdwalen wilt u niet. Daarom heeft D-reizen de grootste online Vakantiewinkel. Hebben we de grootste keuze.

 6. Landhoeve de Zwiese

  Landhoeve de Zwiese

  Adres
  Hardenbergerweg 23, 7778HP Loozen

  In het glooiende landschap van het Overijsselse Vechtdal ligt de camping van Landhoeve de Zwiese. Kleinschalig, maar wel met fijne royale kampeerplaatsen en van alle gemakken voorzien.

 7. Kulturhus Holten

  Kulturhus Holten

  Adres
  Smidsbelt 6, 7451BL Holten

  Het Kulturhus Holten is dé ontmoetingsplaats voor culturele en sociale activiteiten en inspirerende bijeenkomsten in het centrum van Holten.