Zien & Doen

West Twente is een veelzijdige gebied waar veel te beleven valt. Van actief en sportief naar rustige natuur beleving en leuke en leerzame activiteiten voor en met de kinderen. Er is voor elk wat wils! De pagina Zien en Doen geeft u tips voor trips voor een leuke tijdsbesteding bij ons in West Twente.

 1. Houtzaagmolen Twickel

  Houtzaagmolen Twickel

  Adres
  Zaagmolenweg 1, 7491BS Delden

  De Twickeler Houtzaagmolen werd in 1771 in opdracht van Carel George Graaf van Wassenaer Obdam gebouwd.

 2. Hoeve Bosman

  Hoeve Bosman

  Adres
  Posthoornweg 38, 7781 PK De Krim

  Op het familiebedrijf Hoeve Bosman wordt met passie het overheerlijke boerenijs bereidt. Van dagverse melk van de eigen melkkoeien en kwaliteitsproducten wordt het ijs in heel veel smaken gemaakt.

 3. Zorgaccent Medipoint

  Zorgaccent Medipoint

  Adres
  Constantijnstraat 32, 7442 ME Nijverdal

  Medipoint is de grootste aanbieder van zorg- en comforthulpmiddelen in Nederland. Of het nu gaat om advies, koop, huur of leen: bij Medipoint kunt u terecht met uw zorgvragen! We helpen u graag persoonlijk en nemen daarvoor de tijd.

 4. Vakantiepark Mölke

  Vakantiepark Mölke

  Adres
  Molendijk 107, 7466PD Zuna

  Vakantiepark Mölke ligt aan het kabbelende riviertje de Regge op de grens van Salland & Twente. Kom kamperen met uw eigen tent of caravan of huur een van de mobile homes, chalets, woodlodges of Reggehooibergen met privé sauna.

 5. Juwelier Citgez -Mucci

  Juwelier Citgez -Mucci

  Adres
  Haarstraat 26, 7462AP Rijssen

  Bij Mucci heeft u de meeste keuze uit trendy sieraden en horloges van de gehele regio. De collectie bestaat uit vele exclusieve merken. Service en kwaliteit staan voorop binnen ons concept.

 6. Kaasboerderij Keuper

  Kaasboerderij Keuper

  Adres
  Goorsestraat 45, 7496AC Hengevelde

  Sinds 1979 worden er op de boerderij van Keuper streekproducten gemaakt. Er is begonnen met het verwerken van de melk van de eigen koeien tot heerlijke kaas en andere zuivelproducten. In 2009 is dit uitgebreid met het zelf maken en drogen van diverse pasta's.

 7. Hofkerk

  Hofkerk

  Adres
  Diepenheimseweg 2, 7471LX Goor

  De kerk heeft een forse 15e eeuwse toren met een rijk versierd zandstenen portaal. In de kerk is de grafkelder van de familie Ripperda.

 8. Markten in de gemeente Twenterand

  Markten in de gemeente Twenterand

  Adres
  diverse locaties, 7683 BB Den Ham

  In de gemeente Twenterand worden diverse kleine markten gehouden.Zowel in Vroomshoop, Vriezenveen als in Westerhaar wordt er een weekmarkt gehouden.

 9. Roke`s Erf

  Roke`s Erf

  Adres
  Dwarsweg 1, 7735 KS Ommen

  Proef, geniet, beleef: het boerenleven ! Dit kan op onze boerderij: Rokes Erf in Ommen !

 10. De Graaf Hoveniers

  De Graaf Hoveniers

  Adres
  Oude Sluisweg 5, 7478 RJ Diepenheim

  De Graaf Hoveniers is een allround hoveniersbedrijf waar u terecht kunt voor advies, ontwerp, aanleg en onderhoud van tuinen en alle soorten groenvoorzieningen.