Zien & Doen

West Twente is een veelzijdige gebied waar veel te beleven valt. Van actief en sportief naar rustige natuur beleving en leuke en leerzame activiteiten voor en met de kinderen. Er is voor elk wat wils! De pagina Zien en Doen geeft u tips voor trips voor een leuke tijdsbesteding bij ons in West Twente.

 1. De Graaf Hoveniers

  De Graaf Hoveniers

  Adres
  Oude Sluisweg 5, 7478 RJ Diepenheim

  De Graaf Hoveniers is een allround hoveniersbedrijf waar u terecht kunt voor advies, ontwerp, aanleg en onderhoud van tuinen en alle soorten groenvoorzieningen.

 2. Kerkelijk centrum Het Anker

  Kerkelijk centrum Het Anker

  Adres
  Hoofdstraat 35, 7681 DJ Vroomshoop

  Op 31 oktober 1868 werd Vroomshoop officieel tot Hervormde Gemeente uitgeroepen. Een kerkgebouw was er echter nog niet. De diensten werden gehouden in een schoolgebouw.

 3. Erve Knopert

  Erve Knopert

  Adres
  Welmersweg 3, 7475NZ Markelo

  Bent u tuinliefhebber? Kom dan eens kijken in de fuchsiatuin van Erve Knopert. Midden in het prachtige en rustieke landschap kunt u genieten van veel pracht en praal.

 4. Zorgaccent Medipoint

  Zorgaccent Medipoint

  Adres
  Constantijnstraat 32, 7442 ME Nijverdal

  Medipoint is de grootste aanbieder van zorg- en comforthulpmiddelen in Nederland. Of het nu gaat om advies, koop, huur of leen: bij Medipoint kunt u terecht met uw zorgvragen! We helpen u graag persoonlijk en nemen daarvoor de tijd.

 5. Hans Anders

  Hans Anders

  Adres
  Grotestraat 192, 7443 bs Nijverdal

  Op zoek naar een goede opticien of audicien in Nijverdal? Hans Anders heeft in Nijverdal een vestiging waar je terecht kunt voor een uitgebreid assortiment en deskundig advies.

 6. Bokhove Nijverdal

  Bokhove Nijverdal

  Adres
  Rijssensestraat 97, 7442 MS Nijverdal

  Bij Bokhove Nijverdal kunt u terecht voor alle mogelijke borden. Graveren is ons vak en op dat gebied kunnen we werkelijk alles. Maar ook reliëf aanbrengen beheersen we tot in detail. Voor bedrijven en particulieren.

 7. Blauwe Bessenkwekerij

  Blauwe Bessenkwekerij "De Greftenhoeve"

  Adres
  Greftenweg 16, 7671PC Vriezenveen

  Blauwebessen kwekerij nabij uniek natuurgebied de Engbertsdijksvenen. In de boerenwinkel worden eigengemaakte producten verkocht, b.v. jam,bessensap en wijn. Binnen in de nostalgische koffie schenkerij of buiten op het originele terras kunt u lekker koffie drinken met heerlijke blauw bessenvlaai.

 8. Landhoeve de Zwiese

  Landhoeve de Zwiese

  Adres
  Hardenbergerweg 23, 7778HP Loozen

  In het glooiende landschap van het Overijsselse Vechtdal ligt de camping van Landhoeve de Zwiese. Kleinschalig, maar wel met fijne royale kampeerplaatsen en van alle gemakken voorzien.

 9. Vechtdal Hoeve

  Vechtdal Hoeve

  Adres
  Ridderinkweg 3, 7735 KG Arriën

  Kom alles te weten over Brandrode runderen en in het bijzonder van het boerenleven. Boek een koesafari met vrienden of familie bij de Vechtdal Hoeve. Proef de smaak van Brandrode koeien vlees.

 10. NUT Delden

  Adres
  Fluitekruid 13, 7491LZ Delden

  De culturele vereniging Het Nut Delden verzorgt culturele en recreatieve programma's die o.a. bestaan uit theatervoorstellingen, muziekmiddagen, lezingen, literaire bijeenkomsten en educatieve uitstapjes.

 11. Museum Staphorst

  Museum Staphorst

  Adres
  Gemeenteweg 67, 7951 CE Staphorst

  Museum Staphorst is het cultuurhistorische hart van de gemeente Staphorst waar je kennis kunt maken met het heden en het verleden.