Zien & Doen

West Twente is een veelzijdige gebied waar veel te beleven valt. Van actief en sportief naar rustige natuur beleving en leuke en leerzame activiteiten voor en met de kinderen. Er is voor elk wat wils! De pagina Zien en Doen geeft u tips voor trips voor een leuke tijdsbesteding bij ons in West Twente.

 1. Kartplaza Actionworld

  Kartplaza Actionworld

  Adres
  Energiestraat 6, 7442DA Nijverdal

  Kartplaza Actionworld is inmiddels veel meer dan alleen een kartbaan. Met diverse indoor en outdoor activiteiten voor jong en oud is Kartplaza Actionworld in Nijverdal het meest actieve en complete partycentrum van Overijssel!

 2. De Graaf Hoveniers

  De Graaf Hoveniers

  Adres
  Oude Sluisweg 5, 7478 RJ Diepenheim

  De Graaf Hoveniers is een allround hoveniersbedrijf waar u terecht kunt voor advies, ontwerp, aanleg en onderhoud van tuinen en alle soorten groenvoorzieningen.

 3. Morsink Tweewielers

  Morsink Tweewielers

  Adres
  Mossendamsdwarsweg 2, 7472DB Goor

  In de 2500 vierkante meter tellende showroom met twee verdiepingen tref je een grote collectie nieuwe en gebruikte fietsen tegen aantrekkelijke prijzen. Daarnaast is er een ruime keuze aan accessoires.

 4. Etos Heerdink

  Etos Heerdink

  Adres
  Keizerserf 9, 7442 MG Nijverdal

  Etos is dé drogist voor betrouwbare producten en deskundig advies op het gebied van gezondheid, beauty baby en verzorging. Kom langs in onze winkel op het Keizerserf in Nijverdal.

 5. Landgoed Het Rheins

  Landgoed Het Rheins

  Adres
  Reinszijweg 1b, 7468SL Enter

  Landgoed Het Rheins is een veelzijdig horeca en recreatiebedrijf temidden van de Twense Landerijen. Naast het restaurant, ook partycentrum, kinderboerderij met speeltuin, evenemententerrein met outdoor mogelijkheden, klein vakantiepark met luxe boerderijwoningen.

 6. Concerten op de Deel

  Concerten op de Deel

  Adres
  Postbus 60, 7450 AB Holten

  De Concerten op de Deel vinden plaats in een boerderij in het buitengebied van het buurtschap Dijkerhoek, Holten, Holten

 7. Willem Hendrik Zwart Hal

  Willem Hendrik Zwart Hal

  Adres
  Grensweg 17, 8153 RB Lemelerveld

  In de Willem Hendrik Zwart Hal worden vele concerten gegeven op het schitterende Monarke-concertorgel en diverse andere instrumenten door het Nederlands bekendste artiesten!

 8. Landgoedcentrum Landgoed Vilsteren

  Landgoedcentrum Landgoed Vilsteren

  Adres
  Vilsterse Allee 1D, 7734PB Vilsteren

  Het Landgoedcentrum van Landgoed Vilsteren is een combinatie van een informatiecentrum, een landgoedwinkel, een ontvangstruimte voor groepen en een vergaderlocatie.

 9. B&B Heide Hoeve

  B&B Heide Hoeve

  Adres
  Heerdinksschotweg 8, 7461RN Wierden

  Zoals de naam al doet vermoeden ligt de Heide Hoeve aan een heidelandschap. Dit Wierdense Veld is een afgegraven veengebied van ongeveer 400 hectare.

 10. Happen & Stappen in Holten

  Happen & Stappen in Holten

  Adres
  Smidsbelt 6, Holten

  Met Happen en Stappen maakt u een prachtige wandeling over de Holterberg even ten noorden van Holten en de Zuurberg ten zuiden van Holten.

 11. Hiawatha Actief

  Hiawatha Actief

  Adres
  Brinkweg 2, 7722VA Dalfsen

  Hiawatha Actief is specialist in groepsuitjes, maar biedt ook leuke activiteiten voor individuele gasten. Het buitenactiviteitencentrum is gelegen in Dalfsen aan de Overijsselse Vecht.