Zien & Doen

West Twente is een veelzijdige gebied waar veel te beleven valt. Van actief en sportief naar rustige natuur beleving en leuke en leerzame activiteiten voor en met de kinderen. Er is voor elk wat wils! De pagina Zien en Doen geeft u tips voor trips voor een leuke tijdsbesteding bij ons in West Twente.

 1. Openluchtbad Olde Vechte

  Openluchtbad Olde Vechte

  Adres
  Zeesserweg 12a, 7731BG Ommen

  Openluchtbad Olde Vechte is gelegen aan de Vecht, vlakbij de Vechtbrug in het centrum van het plaatsje Ommen.

 2. Reiners Expert

  Reiners Expert

  Adres
  Voorstraat 2, 7471BZ Goor

  De home-elektronica specialist van de Hof van Twente. Wij staan voor u klaar met vakkundig advies, uitgebreid assortiment en de beste service!

 3. Zwembad De Mors

  Zwembad De Mors

  Adres
  De Mors 4, 7491DZ Delden

  Proef de charme van het buiten zwemmen in het verwarmde openlucht zwembad De Mors in Delden. Het complex is voorzien van een overdekte kleed- en doucheaccommodatie met daarnaast een goed geoutilleerde horecagelegenheid.

 4. Recreatiepark De Poppe

  Recreatiepark De Poppe

  Adres
  Holterweg 23, 7475AT Markelo

  Zelden zo genoten! Dat is het gevoel dat de eigenaren van De Poppe aan hun gasten willen geven in het Grand Café, sfeervolle restaurant, de feestzalen, serre, op het knusse terras met uitzicht op de speeltuin of tijdens het verblijf op het recreatiepark.

 5. Shoeby Fashion

  Shoeby Fashion

  Adres
  Grotestraat 105, 7443 BC Nijverdal

  Shoeby biedt een collectie voor dames, heren en kids die vaak wisselt en altijd ‘on trend’ is. Shoeby streeft ernaar om van iedere klant een ware fan te maken.

 6. Okay

  Okay

  Adres
  Maximastraat 19, 7442 NW Nijverdal

  Okay Fashion & Jeans is dé winkel op jeansgebied. Een formule die duidelijk en onderscheidend is en waarin service centraal staat. Okay Fashion & Jeans is groot in jeans en tops dat merk je aan alle onderdelen in de winkel. Alle medewerkers hebben een passie voor het vak!

 7. Roetgerink Mode

  Roetgerink Mode

  Adres
  Dorpsstraat 148, 7468CR Enter

  De modestaat van Twente en Verrassende schoenmode niet onder een dak maar in twee winkels tegenover elkaar gelegen aan de Dorpsstraat in Enter

 8. Wijn & Whiskyhuis Nijverdal

  Wijn & Whiskyhuis Nijverdal

  Adres
  Maximastraat 10, Nijverdal

  Wij zijn een Wijn & Whiskyspeciaalzaak in het centrum van Nijverdal. Naast Wijn & Whisky specialiseren wij ons ook op Jenevers, likeuren, bitters en bijzondere biersoorten! Bij ons vind u een groot en ruim assortiment voor een scherpe prijs.

 9. Grandcafé N-Joy

  Grandcafé N-Joy

  Adres
  de Joncheerelaan 6-8, 7441HE Nijverdal

  Grandcafé N-Joy in Nijverdal is de perfecte plek om zeven dagen van de week met de hele familie eindeloos te genieten.

 10. Bakkerij Van der Most - Dalfsen

  Bakkerij Van der Most - Dalfsen

  Adres
  Prinsenstraat 8, 7721 AJ Dalfsen

  In deze gezellige bakkerswinkel kun je terecht voor diverse belegde broodjes, brood, gebak, banket, koeken, bonbons en diverse streekproducten. In 2012 bekroond met de titel 'Bakker met Ster'.

 11. Mohocar caravans

  Mohocar caravans

  Adres
  Eskampweg 33, 7731 TA Ommen

  Mohocar caravans is een all-round caravanbedrijf en deler van Kip en Weinsberg. Hier kun je terecht voor nieuwe en gebruikte caravans, ook kan je een caravan huren.