Zien & Doen

West Twente is een veelzijdige gebied waar veel te beleven valt. Van actief en sportief naar rustige natuur beleving en leuke en leerzame activiteiten voor en met de kinderen. Er is voor elk wat wils! De pagina Zien en Doen geeft u tips voor trips voor een leuke tijdsbesteding bij ons in West Twente.

 1. De Drie Kamers

  De Drie Kamers

  Adres
  Grotestraat 54, 7478AD Diepenheim

  De Drie Kamers is een gezellige winkel en bestaat uit drie stijlvol ingerichte kamers met brocante en antiek uit voornamelijk Engeland, België en Frankrijk.

 2. Jumbo Rudy Veldkamp

  Jumbo Rudy Veldkamp

  Adres
  Grotestraat 2, 7683 BB Den Ham

  Jumbo Rudy Veldkamp is een supermarkt die midden in de samenleving wil staan. Wij zijn ervan overtuigd dat je in een dorp met elkaar de schouders eronder moet zetten om het dorp leefbaar te houden. Daarom zijn wij zeer actief en betrokken met Den Ham.

 3. Zeeman

  Zeeman

  Adres
  Henri Dunantplein 10, 7442 NJ Nijverdal

  Waar mogen onze klanten op rekenen? Zeeman is GOEDkoop. Een koopjesparadijs. Dat is de basis. Maar er is meer. Want er zijn vele redenen om te kiezen voor Zeeman en regelmatig naar onze winkels te komen...

 4. Leuke Stempels

  Leuke Stempels

  Adres
  Markt 1, 7442 EC Nijverdal

  Wij zijn een (web)winkel in hobbystempels. Daarnaast hebben we ook veel aanverwante hobbymaterialen zoals inkt, templates, lijm, etc.

 5. Memory Oorlogs- en Vredesmuseum

  Memory Oorlogs- en Vredesmuseum

  Adres
  Grotestraat 13, 7443BA Nijverdal

  Het museum is ingericht als een themapark waarin de bezoeker de periode 1935-1945, vanaf de opkomst van het Nationaal Socialisme tot en met de bevrijding van Europa, stap voor stap beleeft.

 6. Irma's - Food, Drinks & Friends

  Irma's - Food, Drinks & Friends

  Adres
  Grotestraat 94, 7478AE Diepenheim

  Jong en oud kan bij Irma's - Food, Drinks & Friends terecht voor een kop koffie met gebak, een lunch, een diner in het restaurant of een bezoek aan het café.

 7. Manege en kampeerboerderij De Barlo

  Manege en kampeerboerderij De Barlo

  Adres
  Enterweg 2a, 7475TK Markelo

  Manege en kampeerboerderij De Barlo ligt in de buurtschap Elsenerbroek, een uniek stukje Twente met diverse oude boerderijen en prima wandelmogelijkheden.

 8. Kasteel Huis te Diepenheim

  Kasteel Huis te Diepenheim

  Adres
  Stedeke 1, 7478RV Diepenheim

  Kasteel Huis te Diepenheim is het oudste Kasteel van Diepenheim. Het huis werd in 1648 gebouwd door Berent Bentinck.

 9. De Mönnink

  Adres
  Langestraat 66, 7491AH Delden

  Op zoek naar nieuwe schoenen? Dan ben je bij De Mönnink Schoenen aan het juiste adres. Deze winkel ligt in het centrum van Delden.

 10. Aan de Stegge gebouw

  Aan de Stegge gebouw

  Adres
  Nieuwenkampsmaten 8, 7472DE Goor

  Bijzonder kantoorgebouw in de stijl van de beroemde Oostenrijkse architect Hundertwasser. Bezichting mogelijk op afspraak.

 11. Groepsaccommodatie Bungalowpark Hoge Hexel

  Groepsaccommodatie Bungalowpark Hoge Hexel

  Adres
  Bruinehoopsweg 6, 7645BJ Hoge Hexel

  Moderne en sfeervolle groepsaccommodatie tot 20 personen op Bungalowpark Hoge Hexel. De vrijstaande villa kan worden opgesplitst in twee accommodaties (voor 8 en 12 personen) of in zijn geheel worden gebruikt voor 20 personen.