Zien & Doen

West Twente is een veelzijdige gebied waar veel te beleven valt. Van actief en sportief naar rustige natuur beleving en leuke en leerzame activiteiten voor en met de kinderen. Er is voor elk wat wils! De pagina Zien en Doen geeft u tips voor trips voor een leuke tijdsbesteding bij ons in West Twente.

 1. van Ravenhorst Sport en rijwielen

  van Ravenhorst Sport en rijwielen

  Adres
  Kerkstraat 19, 7641BS Wierden

  Naast een zeer ruim fietsen aanbod en reparatieafdeling, kunt u bij van Ravenhorst ook terecht voor sportkleding en -accessoires voor bijvoorbeeld voetbal, hardlopen, tennis, zwemmen, dansen en schaatsen

 2. MTB-route Wierden

  MTB-route Wierden

  Regio Twente heeft in nauwe samenwerking met de Provincie Overijssel, de gemeente Wierden, MTB-verenigingen, Tourist Info Wierden en grondeigenaren/beheerders een schitterende MTB route ontwikkeld in en om Wierden.

 3. Kloffie's en Zo

  Kloffie's en Zo

  Adres
  Noorderweg 2, 7681 CB Vroomshoop

  Kloffie”s & zo is een modezaak met een groot assortiment kleding en accessoires van babymode tot stoere tienermode en alles ertussen in.

 4. Groepsaccommodatie Emsland

  Groepsaccommodatie Emsland

  Adres
  Emslandweg 17, 7731RP Ommen

  Ruim 10 jaar heten wij onze gasten van harte welkom in onze groepsaccommodatie. Het complex is gebouwd in de mooie omgeving van Ommen aan de rand van het bos.

 5. Scala

  Scala

  Adres
  Willem Alexanderstraat 1, 7442 MA Nijverdal

  Scala Reform is dé gezondheidswinkel voor Overijssel. Wij adviseren onze klanten met veel plezier vanuit onze mooie winkel in het centrum van Nijverdal.

 6. Mini-camping De Huttert

  Mini-camping De Huttert

  Adres
  Nieuwe Twentseweg 3, 8105SE Luttenberg

  De Huttert is een kleine camping met veel ruimte aangepast aan de agrarische omgeving waar rust en vriendelijkheid voorop staan.

 7. Sluis Twentekanaal

  Sluis Twentekanaal

  Adres
  Sluisstraat 51-53, 7495RC Ambt Delden

  Het Twentekanaal is een waterweg in de Nederlandse provincies Gelderland en Overijssel die de drie grote steden van Twente, Almelo, Hengelo en Enschede aansluit op het landelijke netwerk van rivieren en kanalen. In het Twentekanaal liggen drie sluizen, waarvan één bij Delden.

 8. Ommetje Het Veenschap

  Ommetje Het Veenschap

  Adres
  Dalweg 39, 7676SB Westerhaar-Vriezenveensewijk

  Deze wandeling (6,5 km.) voert langs de ruilverkavelingsboerderijen en het Veenmuseum Vriezenveenseveld, waar de veenhistorie levend wordt gehouden. Ook voor Scootmobiel!