Agenda

Oud & nieuw bij Noabers

Locatie
Twents Ribhouse & Partycentrum Noabers, Hellendoorn

Vanaf 01:00 uur tot 5:00 uur kun je het nieuwe jaar inluiden met een gezellig feest bij Partycentrum Noabers.

Jan Bruinink

Expositie

Vanaf 10 december 2019 tot en met maandag 9 maart 2020 is de expositie van Jan Bruinink te bezichtigen in de Stoevelaar.

Santé! New Years Eve (Toegang alleen voor 18+)

Altijd Larstig, Flashback Heroes en de Feestdirecteuren

Aanvang
Locatie
ZINiN Theater, Nijverdal

Oud & Nieuw wordt ook dit jaar bij ZINiN weer een top feest. Energiek en stijlvol het nieuwe jaar in, met een lekker dj line-up: Altijd Larstig, Flashback Heroes en De Feestdircteuren staan garant voor een knallend feest.

Sylvesterparty 3.0

Aanvang
Locatie
Zalencentrum Het Anker, Wierden

Als de klok 12 keer heeft geslagen, het vuurwerk is afgestoken en je hebt je familie een Gelukkig Nieuwjaar gewenst, dan is het PARTYTIME! M.m.v. Robbá Rovega en de Beatcrooks.

Nieuwjaarsfeest Daarle

Aanvang
Locatie
Evenementenweide, Daarle

Nieuwjaarsnacht wordt het nieuwe jaar weer groots gevierd in de feesttent. Na de uitverkochte editie van vorig jaar wordt het feest dit jaar nog ruimer opgezet met o.a. livemuziek.

Muziekcafé de Marke

Aanvang
Locatie
Kulturhus de Marke, Hengevelde

Vanaf oktober 2019 wordt er door de Hengeveldenaar Jan Mulleman op de eerste woensdagochtend van de maand in Kulturhus de Marke in Hengevelde een muziekcafé georganiseerd. Bij gelegenheid en/of op verzoek soms ook vaker. Denk bijvoorbeeld voorafgaande aan kerst.

Yves & Catherine

Une histoire d' amour

Aanvang
Locatie
Museum No Hero, Delden

Museum No Hero heeft op een veiling bij Christie's Parijs 30 ontwerpen van couturier Yves Saint Laurent voor Catherine Deneuve verworven. De avondjaponnen, pakjes, jassen en jurken van de legendarische actrice, gedragen tijdens festivals, gala's en prijsuitreikingen.